Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Italië

Vluchten naar Italië

Beleef een heerlijke vakantie in Italië, een van de meest wonderschone bestemmingen ter wereld, want u bent nu wel heel dichtbij uw droomvakantie. Wacht niet langer en boek uw vliegticket Italië. Reizen naar Italië is reizen naar het land van Rome, een waar openluchtmuseum, het land van de pasta, pizza en heerlijke authentieke Italiaanse lekkernijen, het land van mooie stranden, van bergmeren en zoveel meer. Met een vliegticket Italië haalt u alles uit deze Europese vakantie!

Elke Italiaanse stad vertelt een ander verhaal

Er zijn zoveel mooie plaatsen in Italië, moeilijk kiezen als u het aan World Ticket Center vraagt, maar de mogelijkheden zijn ongekend. Met een vliegticket Italië landt u op een Italiaanse luchthaven naar keuze en een Italië huurauto brengt u op het gemak van a naar b. Aan u om te kiezen in welke accommodatie u verblijft, bij ons boekt u in ieder geval de leukste Italië hotels. Nu alleen nog de Italiaanse steden uitkiezen, wij lichten er alvast een paar toe.

Zoekt u zinderende romantiek, zwijmel dan weg in het mooie Venetië, waar u verdwaalt als u door de kleine steegjes wandelt en telkens weer een andere basiliek tegenkomt. Trek een paar dagen uit voor Florence, evenals Rome, een waar openluchtmuseum, in beide plaatsen vindt u zoveel culturele rijkdommen dat u er s nachts waarschijnlijk zoet van droomt. In Milaan is de Galleria Vittorio Emanuele II het shopwalhalla, van waaruit u zo de Piazza del Duoma oploopt en op dit plein bezoekt u de gelijknamige schitterende witte kathedraal. Steden als Pisa, Bologna en Verona zijn ook zeer de moeite waard!

Boek uw vliegticket Italië vandaag nog

Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar, samen met hen bespreekt u alle Italië mogelijkheden en wie weet vliegt u volgende week al naar dit fijne land. Wacht niet te lang, want u wilt hoogstwaarschijnlijk wel uw vliegticket Italië boeken in de beste periode. World Ticket Center denkt met u mee, ook in Italië!

Populaire bestemmingen in Italië

Alle bestemmingen in Italië