Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Trieste

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Triest

Reizen naar Trieste

Vliegtickets Trieste

Binnen het uur arriveert u in Italië met een van de scherp geprijsde World Ticket Center vliegtickets Trieste. Deze stad ligt in het noordoosten van Italië en vandaar dat de vliegduur zo kort is. Trieste ligt nabij de grens met Slovenië en telt om en nabij de 220.000 inwoners. World Ticket Center is gespecialiseerd in voordelige tarieven voor vliegtickets. Trieste is een echte Italiaanse aanrader – net als bijvoorbeeld Rome, Milaan, Bologna, Pisa en Florence. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Overigens zijn zowel een hotel Trieste als een huurauto Trieste eenvoudig online te boeken op onze website.

Veel te zien

Trieste heeft een aantal aantrekkelijke bezienswaardigheden. Kathedraal S. Giusto staat op de plaats van het oude Romeinse capitool en ontstond in de 14de eeuw door de samenvoeging van twee oudere Romaanse kerken. De S. Maria Maggiore is een barokke kerk en is pas in de 18de eeuw voltooid. Het museum Civico di Storia bezit een prehistorische verzameling met vondsten uit het Karstgebied, een archeologische afdeling en een pinacotheek met een 14de-eeuws triptiek en een vertrek met werken van Tiepolo. Zeven kilometer noordwestelijk ligt het Slot Miramare, dat in 1856-1860 in Engels-Normandische stijl werd gebouwd voor de latere keizer van Mexico, Maximiliaan. De inrichting is volledig bewaard gebleven. Een must see voor de toerist in Trieste.

Een dagje naar Venetië

Bent u in Trieste en verblijft u daar voor langere tijd, dan is het zeker de moeite om minimaal een dagje Venetië in te plannen. Venetië is toch wel een van de meest bijzondere steden in Italie en is slechts 164 kilometer verwijderd van Trieste. Natuurlijk is een rondvaart door Venetië met een gondel een aanrader. Vroeger was het een veelgebruikt vervoermiddel voor de inwoners van Venetië, maar tegenwoordig wordt deze vooral gebruikt door en voor toeristen. U stapt vanaf het San Marcoplein op vrijwel alle vervoersboten die Venetië rijk is. Canal Grande is de grootste rivier die door Venetië loopt. Langs deze rivier ziet u verschillende paleizen die de welvarendheid van Venetië bewijzen. Een rondvaart per gondel over Canal Grande behoort tijdens uw verblijf in Venetië zeker tot de mogelijkheden.

Boek vandaag nog een vliegticket Trieste, u krijgt er geen spijt van. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. World Ticket Center streeft ernaar de tarieven voor vliegtickets Trieste zo laag mogelijk te houden.