Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Los Angeles

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Los Angeles

Vliegtickets naar Los Angeles

Los Angeles spreekt tot de verbeelding

Boek vandaag nog een vliegticket Los Angeles bij World Ticket Center, want de vliegticket tarieven zijn het gehele jaar door scherp geprijsd. Een hotel Los Angeles is ook zo geboekt en stelt u prijs op een auto voor de (hotel)deur, kunt u bij ons direct een auto huren in Los Angeles. Deze stad in het zonovergoten Californië is een must see voor Verenigde Staten liefhebbers. Kiest u bijvoorbeeld voor een zonvakantie Los Angeles of gaat u een camper huren in Los Angeles, bezoek dan zeker de plaatsen San Diego en San Francisco. Door meerdere steden aan uw reis toe te voegen, krijgt u een vollediger beeld van de westkust van de Verenigde Staten. Overigens kunnen de reisspecialisten van World Ticket Center een reis op maat voor u samenstellen. Uiteraard kunt u ook zonder hun hulp uw reis boeken op deze website.

Praktische informatie Los Angeles

  • Taal In de Verenigde Staten spreekt men Amerikaans Engels.
  • Inwoners Los Angeles kent een inwoneraantal van ongeveer 3,8 miljoen mensen.
  • Oppervlakte LA heeft een oppervlakte van maar liefst 1214 vierkante kilometer.
  • Ligging Los Angels ligt vrij zuidelijk in de meest oostelijk staat van de Verenigde Staten, te weten Californië. Los Angeles is de op een na grootste stad van het land.
  • Tijdsverschil Het tijdsverschil bedraagt 8 uur. In Los Angeles is het 8 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid In de Verenigde Staten betaalt u met de Amerikaanse dollar.
  • Temperatuur – Het Los Angeles klimaat is mediterraan. U treft hier hete, droge zomers vanaf april met temperaturen tot 35°C. De Los Angeles winters duren doorgaans van november tot en met maart en zijn zacht met maxima rond 15 °C.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Los Angeles bedraagt ongeveer 12 uur.

Vliegtickets Los Angeles

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Los Angeles? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.