Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Lombok

Goedkope vliegtickets Indonesië

Vluchten naar Indonesië

Geen vriendelijker land dan Indonesië en alleen al daarom een topbestemming. U boekt uw vliegticket Indonesië tegen schappelijke tarieven en het verblijf daar is zeer betaalbaar, zeker vergeleken met Nederlands standaarden. U bent een vliegticket Indonesië verwijderd van de leukste Indonesië hotels en de voortreffelijke Indonesische keuken. En ook al overwogen om in Indonesië een huurauto te reserveren? Om de prijs hoeft u het niet te laten, bekijk alle World Ticket Center autohuur tarieven online.

Betoverend Bali, betoverend Indonesië

Er zijn zoveel schitterende plekken in Indonesië, maar Bali willen wij wel extra aandacht geven. De gastvrije bevolking, de overheerlijke Balinese keuken – veel verse vis en groenten – de traditionele offers om de Balinese goden goed te stemmen en de perfecte omstandigheden voor watersporten als surfen maken het een van onze topbestemmingen. U heeft in bijvoorbeeld Denpasar de tijd van uw leven. Bezoek het kunstenaarsdorpje Ubud, ga vis eten op het strand van Jimbaran, lekker met uw voeten in het zand, de vis vliegt bijna letterlijk uit zee op uw bord en we beloven dat u echt geniet.

Genieten doet u ook in Jakarta, en dat uit zich dan bijvoorbeeld in het vergapen aan de immens hoge gebouwen en het contrast met al die leuke kleine nabije vissersdorpjes waar het leven lang niet zo hard voorbijraast als in de metropool Jakarta. De hoofdstad heeft meer dan 8 miljoen inwoners en is beroemd om de Sunda Kelapa, de oude koloniale binnenstad en de Chinese wijk is ook een wandeling waard. Surabaya op het eiland Java kent weer een andere toeristische invalshoek, de haven en de Al-Akbar Moskee zijn mooie bezienswaardigheden voor u. Vanuit deze drukke stad vertrekt naar een van de leuke, knusse badplaatsen van Indonesië.

Uw vliegticket Indonesië wacht op u!

U hoeft niet te twijfelen over de reis naar Indonesië, hier verveelt u zich niet, er is zoveel moois te aanschouwen! En voor het tarief van uw vliegticket Indonesië hoeft u het ook al niet te laten. Vele reizigers vliegen dagelijks naar Indonesië, dus wat let u nog.

Populaire bestemmingen in Indonesië

Alle bestemmingen in Indonesië