Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Florence

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Florence

Vliegtickets naar Florence

Geliefde bestemming: Florence

Vliegtickets Florence worden met grote regelmaat geboekt en dat heeft veel met de gunstige tarieven te maken. Wie wil er niet voordelig vliegen en genieten van een stedentrip Florence. Maar ook als u een los vliegticket Florence boekt en apart de accommodatie regelt, kunt u voor een mooie prijs een topvakantie vastleggen. Hotels Florence boekt u gemakkelijk via de website van World Ticket Center. Verder kan een auto huren in Florence interessant zijn als u van plan bent een rondreis Florence te maken. Houdt u van campings en toeren, dan is wellicht een camper huren in Florence iets voor u. En ook een zonvakantie Florence behoort tot de mogelijkheden.

Praktische informatie Florence

  • Taal In Florence spreekt men Italiaans, maar met Engels en Duits kunt u zich best verstaanbaar maken.
  • Inwoners In Florence wonen een kleine 400.000 inwoners.
  • Oppervlakte De stad kent een oppervlakte van ongeveer 102 vierkante kilometer.
  • Ligging Florence is prachtige gelegen in het mooie Italiaanse gebied Toscane, in het noordwesten van het land.
  • Tijdsverschil Er is geen tijdsverschil tussen Nederland en Italië.
  • Munteenheid In Florence betaalt u met de Euro.
  • Temperatuur de zomers zijn er heet met gemiddelden die variëren van 30 tot en met 35 ?‹??C. De winters kennen een gemiddeld temperatuur van 4?‹??C.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Florence bedraagt ongeveer 2 uur.
  • Beste reistijd De lente en de zomer zijn de maanden waarin de meeste Nederlanders naar Italië afreizen.

Vliegtickets Florence

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Florence? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.