Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
San Francisco en de Golden Gate bridge

Goedkope vliegtickets San Francisco

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar San Francisco

Vliegtickets naar San Francisco

San Francisco, stad van steile heuvels!

San Francisco is de bestemming die vrijwel alle reizigersharten sneller doet kloppen. Dat heeft met zoveel zaken te maken, maar vooral met de uitstraling van deze stad en het feit dat zowel de culturele toerist als de zon- en watersportaanbidder hier vakantie kan vieren. Voor wie geen last heeft van heimwee is een vakantie al gauw een jaarlijkse voltreffer, immers een nieuwe omgeving draagt elk jaar weer het stempel uniek. Neem bijvoorbeeld een rondreis San Francisco, natuurlijk maakt deze indruk. Meestal zijn de reisverhalen positief, een enkele keer verkiezen we een andere vakantie. Vliegtickets San Francisco behoren tot een bestemming met een redelijk grote herhalingswens, de kans dat u er weer naartoe zou willen is groot. De kans dat u wederom een vliegticket San Francisco boekt is relatief klein, immers een reizigershart wil er op uit en ontdekken. Nieuwe landen, nieuwe steden, nieuwe wijken. Overigens is zowel een stedentrip San Francisco als een camper huren in San Francisco een ware aanrader als u het ons vraagt.

Praktische informatie San Francisco

  • Taal In San Francisco spreekt men de Engelse taal.
  • Inwoners Deze mooie stad kent ongeveer 800.000 inwoners.
  • Oppervlakte San Francisco heeft een oppervlakte van ongeveer 600 vierkante kilometer.
  • Ligging San Francisco ligt in het westen van de Verenigde Staten op het schiereiland van San Francisco en scheidt zo de Stille Oceaan van de Baai van San Francisco.
  • Tijdsverschil In San Francisco is het 9 uur vroeger dan in Nederland.
  • Munteenheid U betaalt in San Francisco met de Amerikaanse Dollar.
  • Temperatuur San Francisco is een warme stad met hete zomers, waarbij temperaturen nabij de 40?‹??C gemeten worden. In de winter kan het kwik tot het vriespunt dalen in de nacht, terwijl de gemiddelde temperatuur in de koudste maand nog altijd 18?‹??C is!
  • Vliegduur De vliegduur naar San Francisco vanaf Amsterdam bedraagt ongeveer 11 uur.
  • Beste reistijd San Francisco is het gehele jaar door een geschikte bestemming. De meeste zonuren vind u er in de maanden juli, augustus en september.

Legio accommodaties, legio keuze

San Francisco is een stad met vele hotels, van kleurrijke, eenvoudige, doch schone tot meer dan superluxe 4-sterren resorts. Bij World Ticket Center hebben we een aangename selectie samengesteld, zodat u na het boeken van een vliegticket direct een hotel San Francisco kunt reserveren. En dat gewoon online. Bekijk eens het hoteloverzicht behorend bij deze bestemming en laat u verrassen door de tarieven. Verder benadrukken wij ook graag de huurauto aanbiedingen op onze website. Een auto huren in San Francisco is vandaag de dag zeer gemakkelijk en daarbij hartstikke betaalbaar. De omgeving van deze stad en de omliggende kleine plaatsen en dorpen kleuren uw reis naar San Francisco. Vakantiebestemmingen floreren natuurlijk daar waar de drukte is en veelal zien we een concentratie van toeristen. Niets mis mee en vaak zeer gezellig, vol reuring. Echter, wat verder weg van de toeristische industrie ontdekt u meer het leven van alledag, van het land dat u bezoekt. Voor wie daar geïnteresseerd in is, kan eigen vervoer een extra dimensie aan de beleving van uw vakantie geven.

Wacht niet langer en boek vandaag nog uw vliegtickets San Francisco!