Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Lissabon

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Lissabon

Vliegtickets naar Lissabon

Lissabon, hoofdstad van het prachtige Portugal

Bent u op zoek naar een korte vakantie, dan kunt u een stedentrip Lissabon overwegen. Deze Portugese hoofdstad ademt de oudheid en de toerist anno nu raakt er niet uitgekeken. De stad is gebouwd op zeven heuvels, waardoor sommige bezienswaardigheden om een flinke klim vragen. Gelukkig zijn de steile wegen ook voorzien van tramrails en kabelbanen, zodat elke reiziger de schatten van Lissabon kan ontdekken. Vanwege de aangename temperatuur (gemiddeld 26?‹??C ’s zomers en 17?‹??C ’s winters) is deze bestemming het gehele jaar door geschikt. De vliegtickets Lissabon zijn zo geboekt en ook een camperreis Lissabon is het overwegen waard.

Goed om te weten
• In Lissabon betaalt u gewoon met de Euro
• Er is geen tijdsverschil met Nederland
• Men spreekt hier Portugees, maar vele inwoners beheersen ook de Engelse taal
• De hotels Lissabon zijn van goede kwaliteit
• U kunt een auto huren, Lissabon heeft meerdere ophaalplekken

Lissabon is een geliefde stad

Men boekt graag vliegtickets Lissabon, omdat deze goedkoop zijn en succes verzekerd is. Een vliegticket Lissabon staat garant voor een fijne vakantie en deze belofte willigen niet alle wereldsteden altijd in. In Lissabon bezoekt u natuurlijk de Toren van Bélem uit de 16e eeuw weer. Op de grootste heuvels van Lissabon bezoekt u natuurlijk het mooie kasteel Castelo de Sao Jorge en de Basilica da Estrela mag u niet missen. Dit barokke bouwwerk heeft hoge witte koepels en aan de voorzijde twee versierde beltorens. Een voorbeeld van een modern bouwwerk is de Torre de Vasco da Gama. Deze 104 meter hoge toren is gebouwd voor de Expo 98, als eerbetoon aan de Portugese ontdekkingsreiziger. Parque das Naçoes is een nieuwe wijk in het oosten van de stad. Dit nieuwe centrum is tevens gebouwd ter gelegenheid van de Expo 98. Bezoek hier onder andere het aquarium en een kabelbaan, die door de vele heuvels nodig zijn in Lissabon.

U leest het goed, in Lissabon heeft iedereen een heerlijke tijd! Boek vandaag nog al uw benodigdheden en het aftellen naar uw reis kan direct beginnen.