Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Napels

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Napels

Reizen naar Napels

Vliegtickets Napels

Dit is een bijzondere Italië bestemming als u kiest voor een vliegticket Napels. Vrij zuidelijk aan de westkust van het land ligt deze authentieke stad met een ongekende historie. Spreekt u toevallig goed Italiaans, dan kan het zomaar zijn dat u de mensen in Napels niet verstaat. Napels heeft een bijzonder dialect, waardoor men spreekt over een daadwerkelijk andere taal. Laat u hierdoor niet weerhouden een vliegticket Napels te boeken. Ook een hotel Napels of huurauto Napels zijn bij World Ticket Center zo online geboekt. En wilt u toch per se Italiaans praten, kies dan voor een andere Italië bestemming. Wij noemen een Milaan, Rome, Rimini, Florence, Venetië en Verona. Italië is een van de meest geliefde Europese vakantielanden.

Schitterende ligging

Napels is gelegen aan zee, om precies te zijn aan de Golf van Napels. De stad kent een bijzonder uitzicht, want als u in de verte over het water tuurt, ziet u de vulkaan Vesuvius. Bent u lang genoeg in Napels, dan is dit een aanrader om te bezichtigen, want aan de voet van de Vesuvius liggen de ruïnes van Pompeii en Herculaneum. De stad Napels is goed per voet te ontdekken, maar is voor Nederlandse begrippen zeer heuvelachtig te noemen. Begin met een wandeling in de buurt van het Piazza Maggiore. Dit is een prachtig plein in het oude centrum van de stad. Het plein is omgeven door historische panden en tevens de ontmoetingsplaats voor de Napolitanen. Erg leuk om te zien hoe de locals hier het Napolitaanse stadsleven beleven en uitdragen. Uiteraard kunt u ook in deze Italiaanse stad goed winkelen.

Uitzicht op Sicilië

De Vesuvius is samen met de Etna op Sicilië een nog actieve vulkaan. De krater ligt op 1281 meter hoogte en de vulkaan heeft een doorsnede van ongeveer 8 kilometer. De ruïnes van Pompeii liggen net buiten de stad. Deze stad waar 20.000 mensen woonden is in 79 na christus compleet verwoest en is nu een van de grootste bezienswaardigheden van Italië.

Boek vandaag nog een van de voordelige vliegtickets Napels en ontdek het zuiden van dit geweldige vakantieland. Een vliegticket Napels is bij World Ticket Center in een mum van tijd geboekt.