Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets stedentrips

Goedkope vliegtickets Barcelona

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Barcelona

Vliegtickets naar Barcelona

Barcelona, stad met karakter

Boek vandaag nog een goedkoop vliegticket Barcelona, een bestemming die mede door de korte vliegduur zeer geliefd is onder de Nederlandse reiziger. De officiële vliegduur Amsterdam Barcelona bedraagt twee uur. Deze bekende stad in Spanje kent een rijke kunsthistorie en heeft een ideale geografische ligging. Dat vertaalt zich in het volgende: na een dagje genieten van de werken van Gaudi, rust u uit op het prachtige, drukke strand van Barcelona. En als u van rustige stranden houdt, neemt u toch gewoon de trein. En ook als u ervoor kiest een auto te huren in Barcelona, zit u binnen een half uur in de meest leuke pittoreske badplaatsen die zowel ten noorden als ten zuiden van Barcelona te vinden zijn. U leest het goed, vliegtickets Barcelona stellen u niet teleur, want ze zijn zowel geschikt voor een stedentrip Barcelona als een zonvakantie Barcelona. De keuze is aan u! Wij hebben alle airlines die op Barcelona vliegen opgenomen in het vliegticket zoeksysteem. U kunt na invoer van de reisdata direct de tarieven voor vliegtickets Barcelona vergelijken!

 

Goed om te weten

Sommige zaken zijn handig om te weten als u naar Barcelona afreist, zoals de temperatuur. U heeft er te maken met een Middellands Zeeklimaat, wat resulteert in heerlijke zomers waarin Barcelona een gemiddelde temperatuur van 29C meet en milde winters waarin het kwik gemiddeld 13C of meer bedraagt. Het tijdsverschil Barcelona Amsterdam is er niet, handig als u even contact op wilt nemen met het thuisfront. Ook handig is de munteenheid in Barcelona, want hier betaalt u gewoon met de Euro. Op het gebeid van taal komt u iets minder makkelijk weg, want in Barcelona spreekt men Catalaans (een Spaans dialect) en Spaans. Met Engels en Duits red u zich wel in de toeristische wijken van de stad. Bij aanschaf van een vliegticket Barcelona ontvangt u van ons ook de nodige relevante informatie met betrekking tot reisdocumenten en visa. Lees deze alstublieft goed door en neem in het geval van vragen contact op met een van onze reisspecialisten.

De stad van Gaudi

Barcelona is het bolwerk van de magistrale architect Antoni Gaudi, die met zijn kleurrijke, mystieke gewelfde werkwijze uw hart betovert. Ga naar het hoger gelegen stadspark Parc Guell, of wandel door de huizen van zijn hand – bijvoorbeeld Casa Mila of La Pedrera. En natuurlijk mag u de Gaudi kerk Sagrada Familia niet missen. Ook een Picasso liefhebber komt aan de trekken in het Picasso museum. En een bezoek aan Camp Nou, het stadion van FC Barcelona, is een waar walhalla voor de voetballiefhebber.

Kies vandaag nog voor een vliegticket Barcelona! Leg vervolgens een hotel Barcelona vast – in ieder geval voor de eerste paar nachten. Beslis vervolgens of een auto huren in Barcelona, dan wel een camper huren voor u een optie is. Het aftellen naar deze onvergetelijke vakantie kan beginnen!