Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope-vliegtickets-New York

Goedkope vliegtickets New York

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar New York

Vliegtickets naar New York

New York, capitol of the world

U bent van plan uw vakantie in New York door te brengen! World Ticket Center kan geen betere bestemming aan de oostkust van de Verenigde Staten bedenken. Waar u ook voor kiest van een stedentrip New York tot een zonvakantie New York bij ons boekt u de meest goedkope vliegtickets New York. Dat komt omdat wij alle airlines die op New York vliegen in onze zoekmachine opgenomen hebben. Zo kunt u direct de tarieven voor een vliegticket New York vergelijken. Bent u van plan behalve Manhattan, ook New Jersey of New Haven te bezoeken, kunt u gebruik maken van het openbaar vervoer. Vanaf het Grand Central Station, zeer centraal gelegen in The Big Apple, vertrekt u dag en nacht naar tal van nabijgelegen wijken of steden. Maar misschien wilt u liever een auto huren in New York, zodat u ontspannen en op uw gemak de omgeving ontdekt. Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres, want u boekt zowel een huurauto New York als een hotel New York tegen toptarieven.

Camper huren

Heeft u weleens overwogen een campertocht te maken door de USA. New York en omgeving lenen zich er uitstekend voor. In de zomer ligt de temperatuur in New York gemiddeld rond de 25°C en ’s winters staat de teller op 5°C. Bij het rondtoeren komt de Engelse taal goed van pas, Engels is de voertaal in New York. Zorg dat u altijd kunt betalen, cash, pin of creditcard worden geaccepteerd in Amerika en de munteenheid is de US Dollar. Wilt u het thuisfront laten weten dat de accommodatie in orde is, houd dan rekening met het tijdsverschil. In New York is het zes uur vroeger dan in Amsterdam. De vliegduur Amsterdam New York bedraagt officieel 8 uur en 10 minuten. Als u wilt, staat er een camper New York voor u klaar bij aankomst.

Mooie bezienswaardigheden

New York is de stad die 24 uur per dag leeft en is in grove lijnen te verdelen in twee hoofdgroepen, de zakenlieden iedereen die werkt in New York – en de toeristische industrie toeristen over heel de wereld vliegen dagelijks naar de stad der steden om minimaal een glimp van de New York magie op te vangen. De magie voelt u als u geniet van het uitzicht vanaf de Empire State building. Als u van het Guggenheim Museum naar Het Museum of Modern Art (MoMa) wandelt en tussendoor Central Parc ontdekt. Maar ook als u het Vrijheidsbeeld op de gevoelige plaats vastzet. New York vormde menigmaal het decor voor vele films en bekende songs. En nu is het aan u om New York als decor te kiezen, dus boek vandaag nog uw vliegticket New York en u gaat een mooie tijd in de USA tegemoet!

Algemene zaken

Vanaf het begin van deze eeuw, heeft Amerika de regels rondom reisdocumenten en visa telkens aangescherpt. Bij zowel fysieke vliegtickets als online tickets New York ontvangt u van World Ticket Center gedegen informatie rondom uw reisdocumenten en visa. Lees deze alstublieft goed door en als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met een van onze Amerika reisdeskundigen. Heeft u vragen omtrent vaccinaties, neem dan contact op met uw huisarts of de plaatselijke GG & GD. Het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering voorziet u overigens online van actuele vaccinatie informatie wereldwijd.