Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Londen

Goedkope vliegtickets Londen

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Londen

Vliegtickets naar Londen

Londen, het hart van Engeland!

Vliegtickets Londen worden met grote regelmaat geboekt en dat heeft veel met de gunstige tarieven te maken. Wie wil er niet voordelig vliegen en genieten van een stedentrip Londen. Maar ook als u een los vliegticket Londen boekt en apart de accommodatie regelt, kunt u voor een mooie prijs een topvakantie vastleggen. Hotels Londen boekt u gemakkelijk via de website van World Ticket Center. Verder kan een auto huren in Londen interessant zijn als u van plan bent een rondreis Londen te maken. Houdt u van campings en toeren, dan is wellicht een camperreis Londen iets voor u. Neem geheel vrijblijvend eens een kijkje bij het aanbod hotels Londen!

Praktische informatie Londen

Taal In Londen spreekt men Engels.
Inwoners In Londen wonen maar liefst 7,8 miljoen inwoners.
Oppervlakte Het stedelijk gebied Londen kent een oppervlakte van ongeveer 1600 vierkante kilometer.
Ligging Londen is de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk, centraal zuidelijk gelegen.
Tijdsverschil In Londen is het 1 uur vroeger dan in Nederland.
Munteenheid In Londen betaalt u met de Engelse Pond.
Temperatuur Het eiland Verenigd Koninkrijk kent een gematigd zeeklimaat, dat wordt gekenmerkt door winters met veel regen en milde zomers.
Vliegduur De vliegduur Amsterdam Londen bedraagt een klein uurtje.
Beste reistijd Voor een stedentrip Londen kunt u het gehele jaar in deze bijzondere stad terecht.

Vliegtickets Londen

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Londen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.