Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Emirates

Ervaar het Emirates gevoel

Vliegtickets Emirates

Ervaar vliegtickets Emirates

Voor de beste geprijsde vliegtickets naar verre bestemmingen in Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten ben je bij Emirates aan het juiste adres. Ervaar Emirates en reis de wereld over in luxe en gastvrijheid.

Sinds hun eerste vlucht streeft Emirates naar kwaliteit en innovatie. Zij zijn nu een van de meest prominente en snelst groeiende vliegtuigmaatschappijen ter wereld. Met een ultramoderne vloot brengen zij je naar meer dan honderdveertig bestemmingen op zes continenten. Zo vliegt Emirates nu 2x dagelijks met de A380.

Emirates streeft ernaar om je reiservaring van begin tot eind onvergetelijk te maken. Deze toewijding heeft tot meer dan vijfhonderd internationale awards geleid. Van gastronomische onderscheidingen voor hun keuken tot awards voor het uitgebreide in-flight entertainmentsysteem ‘ice’ en hospitality awards voor hun service.

De nieuwe dagelijkse vlucht zal worden ingezet om tegemoet te komen aan de voortdurend groeiende vraag. Precies een jaar geleden werd daarom al de A380 geïntroduceerd op de route tussen Dubai en Amsterdam, slechts twee jaar na de lancering van de route naar Nederland.

Door het uitgebreide vluchtaanbod kun je dagelijks vliegen naar Bangkok, Kuala Lumpur, Jakarta, Sydney, Colombo, Shanghai, Johannesburg en natuurlijk naar Dubai.

Emirates A380

De Emirates A380 biedt passagiers in alle klassen de meest luxueuze reiservaring die momenteel voorhanden is. De A380 garandeert een stillere, stabielere en meer milieuvriendelijke manier van reizen. Met een Shower Spa, een onboard lounge waar je kunt genieten van een drankje en contacten kunt leggen met je medepassagiers (voor First Class en Business Class passagiers), en het bekroonde ice entertainmentsysteem met meer dan 2400 video- en audiokanalen, is dit de ultieme manier van vliegen.

Economy Class

De stoelen hebben verstelbare hoofdsteunen, meer ruimte en een verschuifbare zitting, en kunnen daardoor verder gekanteld worden. Dat betekent meer comfort voor onze Economy Class passagiers aan boord van de Emirates A380. Uiteraard staat ons meertalig cabinepersoneel, afkomstig uit ruim honderd twintig landen, voor je klaar om je onderweg op je wenken te bedienen.

Check online in

Behalve bij de check-in op het vliegveld, kun je 48 uur voor vertrek al online inchecken op emirates.nl. Zo bespaar je kostbare tijd op het vliegveld.

Wi-Fi in de Sky

Bij Emirates kun je aan boord  gratis gebruik maken van Wi-Fi. Geniet van gratis 10MB of koop 500MB voor maar 1 USD.  Zes van de Emirates A380 toestellen beschikken nog niet over gratis Wi-Fi, aan boord van deze vluchten kun je wel tegen betaling van 1 USD gebruik maken van 500MB.

Voor de beste geprijsde vliegtickets naar verre bestemmingen in Azië, Australië, Afrika en het Midden-Oosten ben je bij Emirates aan het juiste adres. Ervaar Emirates en reis de wereld over in luxe en gastvrijheid.