Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Goedkope vliegtickets Jakarta

Goedkope vliegtickets Jakarta

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Jakarta

Vliegtickets naar Jakarta

Vind het beste vliegticket!

Als u van plan bent vliegtickets te boeken, is het verstandig de verschillende tarieven naast elkaar te leggen. Er zijn vele aanbieders en dus ook vele tarieven. World Ticket Center kunt u zien als de verzamelplaats van alle vliegtickets Jakarta. Vul direct de belangrijkste gegevens in, zoals datum van vertrek en terugreisdatum, de zoekmachine geeft zo snel mogelijk al uw opties weer. U leest direct af welke luchtvaartmaatschappijen vliegtickets Jakarta aanbieden, welke de goedkoopste is en of er een overstap gepland staat. Om prijzen nog beter te vergelijken, kunt u aangeven of u zowel eerder als later kunt vertrekken. In dit geval kan het zomaar zo zijn dat uw vliegticket Jakarta tarief veel goedkoper uitpakt.

Praktische informatie Jakarta

  • Taal In Jakarta spreekt men Bahasa Indonesia, maar in hotels en toeristische gedeelten komt u best een eind met de Engelse taal.
  • Inwoners In de hoofdstad van Indonesië wonen ongeveer 9 miljoen inwoners
  • Oppervlakte Jakarta is drukbevolkt met een oppervlakte van 661 vierkante kilometer.
  • Ligging Jakarta ligt aan de westkust van het eiland Java. Indonesië bestaat overigens uit meer dan 17.000 eilanden, waarvan er 6000 bewoond zijn.
  • Tijdsverschil In Nederland is het 6 uur vroeger dan in Indonesië.
  • Munteenheid In Jakarta betaalt u met de Indonesische Rupiah.
  • Temperatuur Indonesië kent een tropisch klimaat, de gemiddelde temperatuur is er gedurende het gehele jaar overal ongeveer 30°C. Afhankelijk van de moesson kennen de meeste delen van het land een regentijd en een droge periode. Echter, op Sumatra en Kalimantan is de neerslag over het gehele jaar gelijkmatiger verdeeld. In december, januari en februari regent het tussen Zuid-Sumatra en Oost-Timor.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Jakarta is ongeveer 16 uur.
  • Beste reistijd In de maanden juni tot en met september valt er minder regen dan in de rest van het jaar. Echter, de meeste reizigers laten zich niet weerhouden door de vaak kortdurende tropische regenbuien, de zon laat zich snel weer zien en het is er het gehele jaar tropisch warm.

Jakarta, het hart van Java

Jakarta is een stad waar elke soort vakantie op van toepassing is. Het begint natuurlijk met een vliegticket Jakarta en het eindigt waar u maar wilt of zover uw budget het toelaat. Bent u het type rondreiziger en houdt u van eilandhoppen? Bekijk dan eens de World Ticket Center mogelijkheden wat betreft een rondreis Jakarta. Overigens toveren wij deze in een mum van tijd om in een zonvakantie Jakarta, waarbij u geniet van een heerlijke tijd op tropisch eiland Java. Of combineer zon, zee en strand met een stedentrip Jakarta. Bij World Ticket Center is alles mogelijk. Vele toeristen kiezen voor een auto huren in Jakarta. Het eiland Java leent zich uitstekend voor autohuur. Overigens dient u dan wel zelf de accommodatie te regelen. Ware avonturiers doen dit dagelijks ter plaatse, anderen regelen het vooraf, zodat de vakantie tiptop geregeld is aan de vooravond van vertrek. Kijk sowieso eens bij het World Ticket Center hotels Jakarta aanbod. Er zit vast iets van uw gading bij.