Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets United Airlines

Vliegtickets United Airlines

Vliegtickets United Airlines

United Airlines tickets

Kiest u ervoor te vliegen met United, dan ervaart u veel reisplezier. Bij World Ticket Center boekt u het hele jaar door de scherpst geprijsde United tickets naar wereldsteden als New York, Los Angeles, San Francisco, Washington, Orlando, Vancouver, Las Vegas en Chicago. Reist u graag met een airline waar de service van zeer hoge kwaliteit is, dan is vliegen met United u op het lijf geschreven. Op welke moment u ook United tickets zoekt, bij World Ticket Center vindt u altijd wat u zoekt.

United Airlines, biedt non-stop vluchten aan vanuit Amsterdam naar Chicago, Houston, New York/Newark Liberty en Washington D.C. met doorverbindingen naar meer dan 280 steden in de VS, Canada, Latijns- en Zuid-Amerika, en het Caribisch gebied. Samen met United Express voert United meer dan 4.600 dagelijkse vluchten uit naar 350 luchthavens op vijf continenten. United is de grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld en vervoert jaarlijks zo’n 148 miljoen passagiers naar alle mooie plekken op aarde.

United werkt samen met 26 andere luchtvaartmaatschappijen in de Star Alliance om het gemak van haar passagiers te vergroten. Hierdoor zijn vluchten goed op elkaar afgestemd en stappen passagiers gemakkelijk en snel over op andere vluchten, kortom minder wachttijd en sneller op de plaats van bestemming. United tickets staan garant voor een onbezorgde vliegreis.

Uitmuntende service aan boord

United wil graag dat uw vliegreis een onvergetelijke ervaring is vanaf het moment dat u het vliegtuig binnen stapt. De vliegreis is immers minstens zo belangrijk als de bestemming waar u naartoe reist. United streeft er naar een uitmuntende service aan boord aan te bieden. Voor nog meer beenruimte in Economy class kunnen passagiers tegen een toeslag een EconomyPlus® stoel reserveren. First en Business Class passagiers genieten van een bekroonde keur aan wijnen en champagnes die bij de uitstekende gerechten geserveerd worden. Kortom: vliegen met United staat voor ultiem genieten en veel reisplezier in de wolken. Reserveer uw United tickets vandaag nog, zodat aftellen naar een onvergetelijke reis alvast kan beginnen.

Kies voor de voordelen van United Airlines tickets

 

 • vervoert jaarlijks ruim 148 miljoen passagiers
 • vliegt wereldwijd op 280 bestemmingen
 • hoge frequentie vluchten, circa 4.600 per dag
 • non-stop vluchten naar verre bestemmingen
 • aantrekkelijke vliegtijden
 • duurzaam vliegen
 • zeer luxe Business en First Class
 • uitstekende maaltijden
 • de faciliteiten en uitmuntende service aan boord
 • uitgebreide entertainment aan boord: films, televisie, muziek
 • internet check-in/ E-services
 • Economy Plus stoelen voor meer beenruimte in Economy

 
World Ticket Center organiseert al jaren reizen voor jong en oud. Wij garanderen u de beste service bij het uitkiezen van uw United Airlines tickets. Bij World Ticket Center zijn de reismogelijkheden namelijk oneindig!