Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Cagliari

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Cagliari

Reizen naar Cagliari

Vliegtickets Cagliari

Reis mee naar de hoofdstad van het schitterende Italiaanse eiland Sardinië en boek een vliegticket Cagliari. In het meest zuidelijke deel van het eiland treft u deze bijzondere stad. Bijzonder vanwege de ligging van de oude stad. Dit oude gedeelte Castello, het kasteel is te vinden op de top van een heuvel en biedt u een mooi uitzicht op de Golf van Cagliari. De meeste stadsmuren van Castello zijn nog intact evenals twee torens uit de 11e eeuw. In het modernere gedeelte vindt u de vele hotels Cagliari. En wilt u Sardinië per auto verkennen, overweeg dan een bij World Ticket Center te boeken huurauto Cagliari.

Mooi groen

Sardinië bezit een prachtige groene natuur, waar u heerlijk kunt wandelen. Er heerst een zacht klimaat met veel zon en ook duiken en zeilen zijn hier aan te raden. De Italiaanse sfeer op Sardinië geeft u het echte vakantiegevoel. Het eilandleven ervaart u vast en zeker als bijzonder. Italië heeft het allemaal, van eilanden tot prachtige steden als Rome, Florence, Milaan en Turijn.

Genoeg te beleven op Sardinië

Het typische Italiaanse drankje grappa vindt u ook op Sardinië, er zijn hier zelfs meerdere stokerijen op het eiland te vinden waar u kunt worden rondgeleid. Bezoek in Cagliairi de Romaans Byzantijnse kerk van Santa Saturnino en ook het Romeinse Amphitheater mag u niet missen. Honderden roze flamingo’s voor uw camera is een prachtig schouwspel dat u niet dagelijks tegenkomt, echter in de moerassen rondom Cagliairi is dit de normaalste zaak van de wereld. Ervaar het zelf en vergeet uw camera niet mee te nemen.

Voordelige vliegtickets

World Ticket Center is gespecialiseerd in de meest voordelige vliegtickets. Cagliari is een van de Italië topbestemmingen. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets Cagliari online boeken of neem contact op met een van onze reisadviseurs.