Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.
Aanbiedingen-KLM-Dreamliner

Goedkope vliegtickets KLM

Vanaf

Altijd vertrouwd vliegen met KLM

Vliegen met KLM

Over KLM

Jaarlijks kiezen veel Nederlanders ervoor te vliegen met KLM en dat begrijpen wij heel goed. KLM – Koninklijke Luchtvaart Maatschappij – is wereldwijd namelijk de grootste, opererende luchtvaartmaatschappij van Nederland. In 2004 is KLM gefuseerd met Air France tot de holding Air France-KLM en zijn beide identiteiten van de luchtvaartmaatschappijen bewaard gebleven. Als u kiest voor KLM tickets, dan ontdekt u alle mooie plekken op aarde tegen lage tarieven, KLM vliegt u namelijk overal naartoe! We kunnen er geen genoeg van krijgen om te vliegen naar de mooiste continenten op aarde. Dagelijks reist u met KLM naar honderden bestemmingen over heel de wereld. World Ticket Center neemt u graag mee naar deze leuke vakantiebestemmingen! Het gehele jaar door boekt u bij ons namelijk zeer scherp geprijsde KLM tickets naar wereldsteden als New York, Amsterdam, San Francisco, Johannesburg, Curaçao, Kaapstad en Los Angeles. KLM vliegt ook dagelijks naar tropische bestemmingen, zo ontdekt u met een vliegticket Bangkok het schitterende Thailand.

Samen met partner Air France vervoert KLM jaarlijks 65 miljoen passagiers naar 316 bestemmingen. Vliegen met KLM biedt zeer veel voordelen voor u. Om het gemak van haar passagiers te vergroten werkt KLM met een aantal partnermaatschappijen, waaronder Air France, Delta Air Lines en Kenya Airways, samen in het Sky Team. Hierdoor zijn vluchten goed op elkaar afgestemd en stappen passagiers gemakkelijk en snel over op andere vluchten, kortom minder wachttijd en sneller op de plaats van bestemming.

KLM doet er alles aan om uw reis tot een bijzondere ervaring te maken vanaf het moment dat u uw KLM tickets boekt bij World Ticket Center. De vliegreis is minstens zo belangrijk als de plek waar u naartoe reist. Bij KLM begint uw vakantie op het moment dat u in het vliegtuig stapt.

KLM service aan boord

Vliegen met KLM zorgt ervoor dat u van alle gemakken bent voorzien tijdens uw vliegreis. Ontspannen leunt u achterover in uw vliegtuigstoel, met een kussen in uw nek en een zachte fleecedeken om u heen. Luisterend naar uw favoriete muziek of kijkend naar een van de topfilms is het ultiem ontspannen tijdens een KLM-vlucht. Meer behoefte aan een luisterboek of een taalcursus, zelfs dat behoort tot de mogelijkheden. KLM bereidt heerlijke biologische maaltijden voor haar passagiers. Heeft u speciale dieetwensen of reist u met kleine kinderen? U kunt uiterlijk 48 uur van tevoren een aanvraag indienen voor een aangepaste maaltijd bij KLM.

Kies voor de voordelen van KLM

 • vervoert jaarlijks 65 miljoen passagiers
 • vliegt wereldwijd op 316 bestemmingen
 • hoge frequentie vluchten, circa 2500 per dag
 • beschikt over meer dan 500 vliegtuigen
 • Nederlandstalig personeel aan boord
 • non-stop vluchten naar verre bestemmingen
 • aantrekkelijke vliegtijden
 • duurzaam vliegen met CO2 Zero
 • Economy Comfort zone
 • zeer luxe Business Class
 • de faciliteiten en uitgebreide service aan boord
 • aangepaste (dieet)maaltijden en kindermenu’s
 • uitgebreide entertainment aan boord: films, televisie, muziek, taalcursussen en luisterboeken
 • internet check-in vanaf 30 uur voor vertrek
 • korte wachttijd bij de incheckbalies
 • E-services
 • verantwoord snoepen aan boord (Fair Trade producten)
 • 90 dagen voor vertrek uw favoriete vliegtuigstoel reserveren

Meer reisgemak in de Economy Comfort-zone

Op intercontinentale vluchten kunt u in Economy Class een stoel reserveren met extra comfort. Bij deze stoelen in de Economy Comfort-zone heeft u extra beenruimte en kan de rugleuning verder naar achteren. De zone bevindt zich in het voorste deel van het toestel, dus bij aankomst gaat u als één van de eersten van boord. Voor een Economy Comfort-stoel betaalt u tussen de € 80 en € 150 extra voor een enkele reis, afhankelijk van de duur van uw vlucht. Bent u Flying Blue Platinum-deelnemer, of reist u op een volledig flexibel Economy-ticket, dan betaalt u niets extra voor een Economy Comfort-stoel. Flying Blue Gold- en Silver-deelnemers krijgen korting.

De reisspecialisten van World Ticket Center reserveren graag een Economy Comfort-stoel voor u vanaf 90 dagen voor vertrek, indien beschikbaar.

Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van reizen voor jong en oud, bent u bij ons verzekerd van de beste service en KLM tickets die aan al uw wensen voldoen. Bij World Ticket Center zijn de reismogelijkheden oneindig!