Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Medan

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Medan

Reizen naar Medan

Vliegtickets Medan

U zoekt een vliegticket naar Indonesië! Denk dan eens aan een reis naar het op vijf na grootste eiland ter wereld. Denk aan Sumatra – dat gelegen is in het zuidwesten van Indonesië. Met een vliegticket Medan, dat u uiteraard boekt bij World Ticket Center, reist u af naar moerasvlakten, gebergten en tropisch regenwoud. Om het eiland op uw gemak te verkennen, raden wij u een huurauto Medan aan. U bezoekt leuke omliggende plaatsen, de een moderner dan de ander. Wij bieden u de beste hotels Medan tegen de meest voordelige tarieven. Het leven op Sumatra is niet duur, maar met onze scherp geprijsde tarieven bent u helemaal in uw element. U leest het goed, een vliegticket Medan is meer dan de moeite waard.

De rijke onderwaterwereld en bijzondere dieren

Bent u een liefhebber van de rijke onderwaterwereld? Maak dan bijzondere duik- en snorkeltrips bij de tropische eilandjes voor de kust van Sumatra. Het koraalrif is hier prachtig, het water is helder en de watertemperatuur is zeer aangenaam. Op Sumatra leven dieren als de olifant, tijger en orang oetan. Maar ook de kleinere organismen die leven onder het tropisch bladerdak zijn bijzonder, elk jaar worden er nieuwe soorten vastgesteld. Nieuwe fauna ontdekken is iets wat bijna een fulltime baan is voor de Sumatra biologen. De dichte begroeiing van het tropisch regenwoud wordt beetje bij beetje uitgeplozen en daar worden natuurliefhebbers blij van.

Sumatra, een prachtig Indonesisch eiland

Sumatra bestond vroeger vrijwel geheel uit tropisch regenwoud, helaas is hier de afgelopen decennia niet zo netjes mee omgesprongen. Voornamelijk de illegale houtkap heeft veel woud onherstelbaar verwoest. Uiteraard wandelt u er in bepaalde natuurparken nog steeds doorheen. Neem de tijd voor het bijzondere tropisch regenwoud en besef dat het uniek is dat u er zo dichtbij bent.

Bezienswaardigheden in Medan

Medan herbergt prachtige bezienswaardigheden. Naast de nationale parken waar de mooiste flora en fauna zijn te vinden, ziet u veel koloniale gebouwen die u wellicht bekend voorkomen. Ze zijn namelijk gebouwd in de Amsterdamse stijl. De beroemde Grote Moskee, de Masjid Raya is in 1906 gebouwd en wederom ontworpen door een Amsterdamse architect. Veel handelsgebouwen uit de koloniale tijd staan langs het oude plein Lapangan Merdeka. Bezoek het indrukwekkende Maimoonpaleis van de voormalige sultan van Deli. Cultuur opsnuiven doet u in het Bukit Kubu Museum. Dit museum geeft u een indruk van de verschillende Sumatraanse stammen. U maakt kennis met hun leefgewoonten en dat is bijzonder om te zien.

Ontdek ook Bali, Borneo en Java

Steeds meer vakantiegangers kiezen voor een vakantie naar Medan. Zij raken verkocht aan Indonesië, het land dat een heerlijke keuken bezit, waar de bevolking hartelijk is en de talrijke bezienswaardigheden hun stoutste dromen overtreft. Indonesië is prachtig, zeer voordelig en bent u er eenmaal geweest, dan wilt u gegarandeerd nogmaals terug. Bezoek de leuke plaatsen Bukit en Banda Aceh en als u tijd heeft maak dan een mooie rondreis langs de andere Indonesische eilanden en ontdek Bali, Flores, Borneo, Java en Lombok.

Scherp geprijsde Medan vliegtickets

Onze reisadviseurs vertellen u alles over onze scherp geprijsde Medan vliegtickets. Waar wacht u nog op, verwen uzelf met een Medan vliegticket en boek deze mooie Indonesië vakantie. U geniet van een prachtige reis boordevol natuur en cultuur en u wordt zelfs een beetje verliefd op Indonesië.

Beste reistijd: mei tot en met september.