Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Surabaya

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Surabaya

Reizen naar Surabaya

Vliegtickets Surabaya

Heeft u al eens aan een reis naar het Indonesische eiland Java gedacht! Het is een van die bestemmingen ter wereld, waarvan u op voorhand al weet : deze reis groeit uit tot een pracht van een vakantie. Zeker als u kiest voor een vliegticket Surabaya bij World Ticket Center. Steeds scherper geprijsd met ideale vluchtschema’s, dat zijn de voornaamste kenmerken van uw vliegticket Surabaya. En uiteraard, zoals u dat van ons mag verwachten, boekt u ook tegen zeer voordelige tarieven een hotel Surabaya.

Ongekend en drukbehuisd Java

De vakantieganger die een rustige vakantie in gedachten heeft, reist niet zo heel snel af naar Java. De bevolkingsdichtheid is hier zeer hoog. Als u bedenkt dat het eiland ongeveer drie keer zo groot is als Nederland en maar liefst meer dan 114 miljoen inwoners heeft, weet u wel hoe druk het hier kan zijn. De reuring vindt u vooral in Jakarta, de hoofdstad van Indonesië en gelegen aan de noordwest kust van Java. Uiteraard kunt u ook de rust opzoeken, zeker als u in de buurt van het vulkanisch gebergte vertoeft.

Vulkaan de Bromo

Er zijn zoveel mooie natuurverschijnselen te bezichtigen op het grote eiland Java. U heeft er meer dan een dagtaak aan om uw reis uit te stippelen en misschien laat u zich wel verrassen en gaat u op de bonnefooi vakantie vieren. Hoe dan ook, World Ticket Center wijst u wel op de bijzonder scherp geprijsde tarieven van een huurauto Java. Hiermee reist u zeker naar de Bromo, de bekendste vulkaan op het eiland Java met een werkelijk schitterende ligging. Samen met twee andere vulkanen ligt de Bromo in een zandzee van acht bij tien kilometer.

De Bromo is een onderdeel van het Tenggermassief en te vinden in het Bromo Tengger Semeru Nationaal Park in Oost-Java. Wat u zeker niet mag missen is vanaf de Bromo krater de zonsopgang bekijken. Men omschrijft dit als een grote betovering, alleen al door de nachtelijke aanblik van dit maanachtig landschap. Neem wel wandelschoenen mee, want vanaf een hotel in de buurt bent u zeker een uur onderweg naar de rand van de krater.

Havenstad Surabaya

Surabaya heeft na Jakarta de grootste haven van Indonesië en alleen daarom is het de moeite waard om deze haven een keer te bezoeken. U kijkt uw ogen uit. Kalimas is de oude haven en Tanjung Park de nieuwe. Hier worden schepen gereserveerd en marineschepen gebouwd. Zeer indrukwekkend om te zien! Bezoek ook zeker de Mesjid Ampel, de oudste en bekendste moskee van de stad, gebouwd in 1412. Voor een cultureel uitstapje gaat u naar het Mpu Tantalur Museum. Dit museum bevindt zich in een koloniaal gebouw en bezit vele verzamelingen, zoals stenen en mineralen, prehistorische vondsten en traditionele voorwerpen.

De dierentuin en de pasars

Surabaya Zoo is de grootste dierentuin van Zuidoost-Azië. De dierentuin dient tevens als instituut waar beschermde diersoorten worden verzorgd en beschermd. U vindt hier 15 hectare land, waar 350 diersoorten leven. Breng in Surabaya zeker een bezoek aan de pasars, de traditionele markten. Heerlijk om hier rond te struinen en te genieten van het echte Surabaya eilandleven! In Surabaya ligt het monument Tugu Pahlawan. Dit is een van de meest indrukwekkende militaire beelden van de omgeving. Tugu Pahlawan is ruim 40 meter hoog!

World Ticket Center helpt u verder

Er is zoveel meer te vertellen over Java en met uw vliegticket Surbaya kunt u werkelijk alle kanten op. Wij helpen u graag met uw keuze en misschien kiest u wel voor een rondreis op Java en de nabijgelegen eilanden, want ook deze zijn de moeite waard. U boekt bij ons niet alleen voordelige Surabaya vliegtickets, maar ook scherp geprijsde Java hotels. U boekt dit alles eenvoudig en snel online, maar ook onze reisdeskundigen zijn per e-mail, telefoon of aan de balie bereikbaar voor al uw vragen.

Beste reistijd: mei tot en met september.