Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Lombok

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Lombok (Praya)

Reizen naar Lombok

Vliegtickets Lombok

Zin in een aparte vakantie, zin in een keer iets anders? Misschien is het kleine Indonesische eiland Lombok iets voor u! De vliegtickets Lombok zijn al jaren geliefd en brengen u naar een populaire Indonesië bestemming. Het eiland ligt ten oosten van Bali en ten westen van Soembawa, dus eilandhoppen behoort zeker tot uw mogelijkheden. Zo is het naast uw vliegticket Lombok het overwegen waard om een huurauto Lombok te reserveren, waarmee u een rondreis over het eiland kunt maken. Houd wel rekening met onverharde wegen die u beter links kunt laten liggen.

De prachtige onderwaterwereld van Lombok!

Lombok is zoals reeds gezegd een zeer geliefde bestemming onder Indonesië fans. Het eiland kent zeer ruige bebossing en een groot vulkanisch gebergte met als hoogste Lombok vulkaan de Gunung Rinjani. Het binnenland is ongerept en dichtbegroeid. Toegankelijker zijn de plaatsen dicht bij de kust. Via een slingerweg rondom het hele eiland komt u terecht bij een van de leuke hotels Lombok, die u wellicht van tevoren vastlegt via World Ticket Center.

Voor de duik- en snorkelliefhebbers onder de Lombok reizigers nemen wij u mee naar het paradijs op aarde onder water! Want voor de noordwestkust van Lombok liggen tropische eilandjes als Gili Trawangan, Gili Meno en Gili Air. Dit zijn de populairste duik- en snorkelbestemmingen op Lombok. Uiteraard omdat ze omringd zijn door de mooiste koraalriffen en u er haaien en schilpadden kunt tegenkomen. Het zicht onder water is fantastisch, meer dan 20 meter en de watertemperatuur ligt meestal rond de 26° C.

Boek uw Lombok vliegticket

Uw Lombok vliegticket is zo geboekt bij een van de reisspecialisten van World Ticket Center, maar ook online is het in korte tijd geregeld. Wij weten zeker dat uw Lombok vakantie er een uit duizenden wordt, dus boek snel deze bijzondere Indonesië bestemming!