Vliegtickets Bratislava

Europa » Slowakije » Bratislava

Slowakije

Bratislava

Vliegtickets Bratislava

Bratislava is niet alleen de hoofdstad van Slowakije, maar ook de grootste stad van het land. Een vliegticket Bratislava is zo geboekt bij World Ticket Center en de tarieven zijn gedurende het gehele jaar zeer voordelig. Wij verzamelen alle luchtvaartmaatschappijen die vliegtickets Bratislava aanbieden en via ons online reserveringssysteem heeft u ze zo vastgelegd. En niet alleen vliegtickets, maar ook hotels Bratislava en huurauto’s Bratislava zijn in een mum van tijd bij ons te vinden en te reserveren.

Stad aan de Donau

Bratislava ligt aan de Donau en wordt gezien als het centrum van de Slowaakse politiek, wetenschap, economie en cultuur. De stad heeft een klein historisch centrum. Het grootste deel stamt uit de 18e eeuw en verkeert, dank zij restauraties, in een uitstekende staat. Bratislava ligt in het zuidwesten van het land, aan de voet van de Kleine Karpaten. Er wonen ongeveer 430.000 mensen. Oostenrijk en Hongarije zijn binnen het uur te bereiken. Wenen ligt bijvoorbeeld op een kleine 60 kilometer afstand. Oostenrijkers en Hongaren zijn van grote invloed geweest op de historie van Bratislava.

Veel moois te zien

De Burcht van Bratislava is een imposant kasteel, waar u schitterend uitzicht heeft over de stad. De Burcht Devín met zijn Romeinse oorsprong ligt net buiten de stad en is het bezoeken waard. In het centrum zijn alle kerken, historische gebouwen, monumenten en musea op loopafstand van elkaar te vinden. De Novy Most – letterlijk de nieuwe brug - is een post communistisch bouwwerk, waarop zich een restaurant bevindt. Vanuit dit restaurant aanschouwt u de stad van een mooie kant. In het stadscentrum zijn tal van bars, gezellige restaurants en moderne winkels te vinden. Ook veel Oostenrijkers en Hongaren weten de stad te vinden.

Bent u van plan naast uw vliegticket Bratislava ook een huurauto te reserveren, omdat u een Slowakije rondreis wilt maken. Overweeg dan zeker de leuke stad Kosice aan te doen. De steden Bratislava en Kosice liggen ongeveer vijfhonderd kilometer bij elkaar vandaan. Bij World Ticket Center boekt u voordelige vliegtickets. Bratislava is een superleuke bestemming in Slowakije!

Vliegtickets Bratislava bij World Ticket Center

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Bratislava vliegtickets. Bratislava is een bijzondere vakantiebestemming en Slowakije een land waar u een prachtige rondreis kunt maken. World Ticket Center is expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets. Bratislava is een van onze rijke culturele bestemmingen, hier reist u af naar plekken die historie uitdraagt. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw Bratislava vliegtickets online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.

De expertise van World Ticket Center

De afgelopen jaren zijn huurauto’s steeds populairder geworden onder reizigers, vooral omdat het een stukje extra vrijheid met zich meebrengt tijdens een welverdiende reis. Of omdat het gewoon heel handig is op de plaats van bestemming een vervoersmiddel voor de deur te hebben staan. Eentje die u op elk willekeurig tijdstip kunt gebruiken. Bij World Ticket Center kunt u online uw huurauto boeken via ons gebruiksvriendelijke huurauto reserveringssysteem. Uiteraard kunt u dit ook overlaten aan onze reisdeskundigen, zij staan u telefonisch, per e-mail of in de reiswinkel - in hartje Amsterdam - graag te woord.

U boekt bij World Ticket Center snel en eenvoudig een huurauto, u kiest de zelf de stad en plek waar u de auto ophaalt en uiteraard is het mogelijk de auto in een andere stad weer in te leveren. De mogelijkheden zijn zeer divers, evenals de autogrootte en het merk. Tegenwoordig boeken veel reizigers een huurauto volgens het zogenaamde all-inclusive principe, een huurautopakket waarmee u onbezorgd de stad of land van bestemming verkent.

Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het aantal gereden kilometers, want deze zijn onbeperkt. Aan alle bijbehorende autoverzekeringen is gedacht, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn verwerkt in uw autohuurbedrag. De afleverkosten voor de luchthaven zijn veelal inclusief, evenals lokale kosten. U komt niet voor verrassingen te staan, daar zorgen de reisspecialisten van World Ticket Center wel voor.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 21 jun - mon 24 jun

€ 119

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00