Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Slowakije

Vluchten naar Slowakije

Misschien gaat uw volgende reis, een mooie Europese vakantiereis, wel naar Slowakije. Wij bieden u tegen de beste vliegtarieven een vliegticket Slowakije, want World Ticket Center heeft niet voor niets de naam uw Europa specialist te zijn. U reist af naar een land dat bekend staat om haar ruwe bergachtige landschap. Bezoek het land waar de sportieve reizigers onder ons naar hartenlust wandelen, fietsen en mountainbiken. Daar reist u naartoe met uw vliegticket Slowakije! Logischerwijs een leuk land om per huurauto Slowakije doorheen te trekken, want hier valt genoeg wonderschone natuur te aanschouwen.

Dwalen door Slowakije en de hoge bergtoppen zien

Slowakije is echt een bijzondere bestemming, het is het land voor de sportievelingen onder ons. En behalve de eerder genoemde sporten als wandelen en fietsen, wordt hier ook fanatiek aan bergbeklimmen gedaan. Of wat te denken van paardrijden? Dit beloven ware avonturen te worden in Slowakije! Als u kiest voor een verblijf in een Slowakije hotel kunt u deze boeken via World Ticket Center. Neem geheel vrijblijvend een kijkje in ons hoteloverzicht op onze website.

Misschien verblijft u wel in de hoofdstad Bratislava! Deze stad kant als stadssymbool een burcht, die u kunt bezoeken in het zeer aangename en mooie historische centrum van Bratislava. Houdt u van de barokstijl, laat u zich dan verrassen door de oude stadsmuur. Een van de torens, de Michealtoren toont u deze mooie bouwstijl in overvloed. Het leuke aan een Slowakije vakantie is ook de betaalbaarheid ervan. Doordat het toerisme nog volop in ontwikkeling is en in feite achterblijft qua aantallen ten opzichte van vele andere Europese landen, heeft u hier ruime keuze tegen lokale tarieven. Een prachtig land bezoeken was nimmer zo leuk en uw portemonnee blijft goed gevuld!

Slowakije vliegtickets steeds voordeliger

Het leuke van vliegtickets Slowakije is wederom de scherpe prijs. De afgelopen jaren zijn de tickets steeds voordeliger geworden en daarbij wordt deze bestemming meer en meer bezocht door de Oost-Europa liefhebbers. Slowakije is een fijne vakantiebestemming, zeker voor een langere periode en helemaal als u op doorreis bent. U bent beslist op de goede weg met een vliegticket Slowakije van World Ticket Center.

Populaire bestemmingen in Slowakije

Alle bestemmingen in Slowakije