Vliegtickets Poznan

Europa » Polen » Poznan

Polen

Poznan

Vliegtickets Poznan

Poznan is met een inwonertal van bijna 580.000 de vijfde stad van Polen. Het ligt aan de rivier Warta in het westelijk deel van Polen. Vliegtickets Poznan boekt u tegen voordelige tarieven bij World Ticket Center. Onze website is helemaal ingesteld op uw eisen en werkt zeer gemakkelijk. Zo is het mogelijk om ook uw huurauto Poznan of uw hotel Poznan direct online vast te leggen. Eerst even uw vliegticket Poznan boeken, dan kan de voorpret beginnen en kunt u gaan bedenken wat u allemaal gaat doen in het leuke Polen.

Een van de oudste steden in Polen

Poznan is een van de oudste steden van Polen. In de zestiende eeuw groeide de stad in een rap tempo, maar door de oorlog tussen Polen en Zweden in de zeventiende eeuw, werd de stad compleet verwoest. De stad is bekend vanwege de internationale beurzen die hier gehouden worden. Naast deze beurzen heeft Poznan veel te bieden qua bezienswaardigheden. Het Ostrów Tumski eiland vormt het oudste stadsgedeelte. Men kan hier de gothische kathedraal van St. Pieter en St. Paulus bewonderen. In de Gouden Kapel zijn de tombes opgebaard van de eerste heersers van Polen.

Centrum van Poznan

In het centrum ligt het prachtige L'Hôtel de Ville. Deze is omringd met historische panden zoals kleine vissershuizen met arcades en achter het hotel het illustere ‘maison de la Pesée'. In het Gorka Paleis uit de zestiende eeuw is het archeologisch museum gevestigd waar u een kopie kunt bewonderen van de fameuze bronzen poorten van de kathedraal van Gniezno. Ten zuiden van het museum is Kosciol Farny één van de mooiste barokkerken van Polen.

Polen is leuk

Wandel beslist door het historisch centrum van de Poolse hoofdstad Warschau. Bezoek Gdansk en neem hier uitgebreid de tijd voor want de gebouwen dateren soms wel uit de 13e eeuw, de stad kent een strand en een leuk uitgaansleven. Voor ieder wat wils dus en dat geldt eigenlijk ook voor Krakow, dat wel een zeer speciale stad is omdat hete rondom de Wawel heuvel gebouwd is en ook al stamt uit de 13e eeuw. Veel renaissance gebouwen en bezoek vooral de Rynek Glowny en de Rynek Maly (de grote en de kleine markt), gelegen aan een immens plein waar u stil van wordt.

Boek vandaag nog uw vakantie naar Polen, uw vliegtickets Poznan. World Ticket Center is de specialist op het gebied van vliegtickets. Poznan is een hele leuke bestemming in Polen.

Vliegtickets Poznan bij World Ticket Center???‚¬??

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven vliegtickets Poznan. Poznan is een stad in Polen, een plek waar u een bijzondere vakantie kunt hebben. World Ticket Center is expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online Poznan boeken of neem contact op met één van onze Europa adviseurs.

Ervaren reisdeskundigen

World Ticket Center – sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – biedt u de meest voordelige vliegtickets. Wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar steden over heel de wereld. Onze specialisten helpen u uiterst vakbekwaam, per continent bieden wij u een expert, waar u al uw vliegticketvragen aan kunt stellen.

Uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren en World Ticket Center garandeert u klantvriendelijke service en messcherpe tarieven. Of het nu een zakenreis, een groepsreis, een individuele vakantie of juist een met het hele gezin betreft, voor iedere gelegenheid biedt World Ticket Center u het perfecte vliegticket. Van last minute tot een round the world ticket, bij ons zit u altijd goed en ook vliegtickets van lowcost luchtvaartmaatschappijen behoren tot uw mogelijkheden.

Onze ervaringsdeskundigen – al net zo nieuwsgierig naar de rest van de wereld als u - denken graag met u mee en zorgen voor een onbezorgde reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 28 jun - mon 01 jul

€ 256

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00