Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Polen

Vluchten naar Polen

Polen bezoeken is tegenwoordig binnen handbereik, gezien de vele vluchten, een vliegticket Polen is inderdaad zo geboekt en veelal tegen zeer aantrekkelijke tarieven. Het land en de bezienswaardigheden in de vele te gekke steden vormen natuurlijk een bijzondere beleving. En het is weer even een hele andere bestemming,dan de geijkte vakantielanden, waar u het ook naar uw zin heeft natuurlijk, maar Polen is gewoon net even anders en de bevolking zeer vriendelijk. Er zijn zoveel leuke steden waar u met uw vliegticket Polen uit kunt kiezen, dat het soms begint te duizelen.

Ontdek Polen, een hele leuke en mooie vakantiebestemming

U kunt kiezen voor een vakantie op een plek in Polen, maar waarom boekt u niet naast uw vliegticket Polen ook een huurauto Polen. De lange autorit ernaartoe laat u lekker zitten, u kiest voor het comfortabele snelle vliegen en op de luchthaven haalt u uw huurauto op. Zo hebt u alleen de gemakken van een auto voor de deur op reis. U kunt op de bonnefooi het land door, maar al uw overnachtingen van tevoren bespeken, heeft ook zo zijn charme en bij World Ticket Center boekt u fijnste Polen hotels.

Wandel beslist door het historisch centrum van de Poolse hoofdstad Warschau. Bezoek Gdansk en neem hier uitgebreid de tijd voor want de gebouwen dateren soms wel uit de 13e eeuw, de stad kent een strand en een leuk uitgaansleven. Voor ieder wat wils dus en dat geldt eigenlijk ook voor Krakow, dat wel een zeer speciale stad is omdat hete rondom de Wawel heuvel gebouwd is en ook al stamt uit de 13e eeuw. Veel renaissance gebouwen en bezoek vooral de Rynek Glowny en de Rynek Maly (de grote en de kleine markt), gelegen aan een immens plein waar u stil van wordt.

World Ticket Center staat voor u klaar

Wij helpen u graag bij het kiezen van een gedegen reisschema, er zijn vele mogelijkheden wat betreft vliegtickets Polen. U kunt werkelijk met al uw vragen bij ons terecht, maak dus gebruik van de vakkennis van World Ticket Center en haal alles uit uw Polen vliegticket!

Populaire bestemmingen in Polen

Alle bestemmingen in Polen