Vliegtickets Krakow

Europa » Polen » Krakow

Polen

Krakow

Vliegtickets Krakow

In het zuidelijke deel van Polen, dicht tegen grens met Slowakije ligt Krakow. Vele reizigers kiezen voor de luchthaven Krakow, niet alleen om in Polen vakantie te vieren. Met een vliegticket Krakow landt u zo centraal dat landen als Slowakije, Tsjechië en de Oekraïne goed bereikbaar zijn. Concentreren we ons op Polen vakantiegangers, dan is Krakow de meest populaire vliegticketbestemming. Krakow wordt namelijk de mooiste stad van Polen genoemd. Regel uw vlucht vandaag nog, want met een vliegticket Krakow is verblijven in de ‘pauselijke’ stad dichterbij dan u denkt.

Krakow is Werelderfgoed

Behalve uw vliegticket boekt u ook met gemak een hotel Krakow in een van de leuke wijken van deze stad. Misschien wel in de buurt van een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Kraków, de Lakenhal - een gebouw dat zijn oorsprong kent in de middeleeuwen als handels- en stapelplaats voor het laken. Krakow kwam als een van de weinige steden in Polen bovendien ongeschonden de Tweede Wereldoorlog door. Het stadscentrum staat op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Wandel op uw gemak eens door de oude Joodse wijk Kazimierz, de Grote Markt en het kasteel en kerk op de Wawel-heuvel.

Kazimierz is de oude Joodse wijk van de stad. Hier zijn vele films over de Tweede Wereldoorlog opgenomen, waaronder Schindler’s list. Op de Wawel-heuvel ligt een prachtig kasteel dat vroeger de residentie van de koningen was. De bijbehorende kerk was de plaats waar ze werden gekroond en bijgezet. Vandaag de dag treft u hier een kunstverzameling van gobelins, porselein en relikwieën. Krakow bezit nog veel gebouwen die stemmen uit de 13e eeuw. Om Krakow zelf te ontdekken heeft u niet direct een auto nodig. Gaat u de rest van Polen ontdekken, dan kunt u een huurauto Krakow overwegen. Verdiep u ook eens in bestemmingen als Warschau, Gdansk en Poznan.

Krakow, een bijzondere stad

Neem de tijd om Krakow te ontdekken, het is een stedentripbestemming in opkomst. Steeds meer Europeanen hebben hier een fijne tijd en de vliegtickets Krakow zijn goed te betalen. Krakow is met name bekend vanwege de aanwezige middeleeuwse kunst en wetenschap. Dit is de stad waar Johannes Paulus II aartsbisschop was tot hij als paus werd gekozen. De stad heeft vele architectonische schoonheden en het landschap in de omgeving is adembenemend. De stad telt 745.000 inwoners. Krakow gold rond de middeleeuwen als de hoofdstad van Polen, de zogenaamde gouden tijd van de stad maakte het een populaire bestemming in Europa en een belangrijke handelspost. De historische panden en musea hebben de Tweede Wereldoorlog doorstaan, waardoor u een goed beeld krijgt van de rijkdom die er vroeger in deze stad geweest moet zijn. Krakow wordt daarom ook wel de mooiste stad van Polen genoemd. Boek vandaag nog uw vliegticket Krakow.

Vliegtickets Krakow

Een goedkoop vliegticket naar Krakow boekt u nu op de website van World Ticket Center. Dit is een historische stad in het zuiden van Polen. Vlieg naar deze pauselijke stad in Polen voor de laagste prijzen en boek uw vliegtickets Krakow vandaag nog. Krakow was rond de middeleeuwen het Capitool van Polen, de belangrijke gouden tijd van de plaats maakte het een geliefde bestemming in Europa en een grote handelspost. De historische gebouwen en musea hebben de Tweede Wereldoorlog doorstaan, waardoor u een goed idee krijgt van de welvaart die er in vroeger tijden in deze stad geweest moet zijn. Krakow wordt daarom ook wel de mooiste stad van Polen genoemd. Boek vandaag nog uw vliegticket Krakow.

Enthousiaste reisdeskundigen

Wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten helpen u uiterst professioneel, per continent bieden wij u een reisexpert, waar u al uw vliegticketvragen aan kunt stellen. World Ticket Center is niet voor niets sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland. Bij ons boekt u de meest voordelige vliegtickets.

Iedere reiziger heeft persoonlijke voorkeuren en specifieke wensen en daar spelen wij graag op in. Samen met u stellen we de perfecte reis samen, ongeacht of u voor zaken, met een groep of individueel reist. Of u nu op zoek bent naar een stedentrip in Europa, New York wilt verkennen, een exclusieve rondreis wilt boeken, een voordelig geprijsde last minute strandvakantie, een round the world ticket voor die welverdiende sabbatical, een jaarticket omdat u gaat backpacken, een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze, bij World Ticket Center zijn de mogelijkheden oneindig.

Onze ervaringsdeskundigen – en dat zijn ze, want ook zij bezochten al vele mooie plekken op aarde - denken graag met u mee en zorgen voor een onvergetelijke reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, wijzigingsmogelijkheden, uw vluchtschema en uiteraard kunt u ook bij hen terecht voor een uitgebreid assortiment reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld de doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de meest klantvriendelijke service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

thu 20 jun - sun 23 jun

€ 148

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00