Vliegtickets Tromso

Europa » Noorwegen » Tromso

Noorwegen

Tromso

Vliegtickets Tromso

Tromso ligt in in het uiterste noorden van Noorwegen en heeft 65.000 inwoners. Reizigers die bij World Ticket Center vliegtickets Tromso boeken hebben vaak een doel voor ogen in Tromso. Deze havenstad is namelijk de vertrekplaats voor expedities en reizen naar de Noordpool. Houd u van de natuur en van de winter in zijn mooiste vorm, dan is een vliegticket Tromso echt iets voor u. Dit wordt een unieke belevenis. Omdat Tromso klein van stuk is, raden wij u aan vooraf een en ander goed te regelen. Zoals uw hotel Tromso en eventueel een huurauto Tromso. Het is niet een bestemming om op de bonnefooi naar toe te gaan.

Warmer dan u denkt

Hoewel Tromso ruim boven de poolcirkel ligt, is het klimaat relatief gematigd. Dit vanwege de een warme golfstroom die langs het gebied stroomt. In de zomer kan het heerlijk zomers weer worden en hoeft u niet verbaasd te zijn als de temperatuur tot rond de 25 graden Celsius oploopt. Uiteraard is het klimaat wezenlijk anders dan Noorse steden als Oslo, Stavanger, Trondheim en Molde. Tromso ligt dan ook veel noordelijker.

De poolnacht en de IJszeekathedraal

In Tromso komt het natuurverschijnsel poolnacht voor – de zon komt dan 24 uur niet boven de horizon uit. Van eind november tot half januari kan het verkeren in Tromso. Gelukkig is het er dan niet pikkedonker en kunt u nog steeds de imposante, moderne IJszeekathedraal bezoeken. Deze werd op 19 december 1965 officieel geopend. Het moderne gebouw heeft een glazen 35 meter hoge gevel. Het gebrandschilderd glasraam is indrukwekkend. Het is 23 meter hoog en heeft een oppervlakte van 140 m². Het glasraam bedekt de hele oostelijke wand van de kerk en weegt 140 ton.

Musea en het uitzicht

Bezoek het Poolmuseum en kom alles te weten over poolexpedities en de jacht in de poolgebieden. Het Tromsø museum is het grootste museum van Noord-Noorwegen. Hier ziet u tentoonstellingen over geologie, zoölogie, botanica, archeologie en zeebiologie. De poolomgeving staat hierbij uiteraard centraal. Verder kunt u vanuit de stad met een kabelbaan naar de berg Storsteinen. Deze berg is bijna 450 meter hoog. De berg bied een prachtig panorama over Tromso en omgeving. Ook is het mogelijk op walvissafari te gaan. Regelmatig worden danpotvissen, vinvissen en bultruggen gezien. Ook kunt u met een klassiek schip zeevissen in de kustwateren van Tromso.

Voordelige vliegtickets Tromso

Boek vandaag nog op de website van World Ticket Center uw vliegtickets. Tromso is een droom van een bestemming voor iedere liefhebber van het poolgebied.

Vliegtickets Tromso bij World Ticket Center

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven vliegtickets Tromso. Deze stad ligt in het noorden van Noorwegen en het is de plek waar u een bijzondere vakantie kunt beleven. In dit deel van het land draait alles om de poolexpedities. Liefhebbers van de winter in de meest bijzondere vorm reizen graag naar Tromso. World Ticket Center is expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets Tromso online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.

Ervaren reisdeskundigen

World Ticket Center – sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – biedt u de meest voordelige vliegtickets. Wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen over heel de wereld. Onze specialisten helpen u uiterst vakbekwaam, per continent bieden wij u een expert, waar u al uw vliegticketvragen aan kunt stellen.

Uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren en dat beseffen wij maar al te goed. Of u nu op zoek bent naar de meest exclusieve rondreis waar u volledig in de watten wordt gelegd, een voordelig geprijsde last minute omdat u dringend behoefte heeft aan lekker bijkomen in een zomerse setting, een round the world ticket voor die welverdiende sabbatical, een jaarticket omdat u gaat backpacken of een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze. Bij World Ticket Center zijn de mogelijkheden oneindig.

Onze ervaringsdeskundigen – al net zo reislustig als u - denken graag met u mee en zorgen voor een onbezorgde reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

fri 28 jun - wed 03 jul

€ 456

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00