Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Noorwegen

Vluchten naar Noorwegen

U bent er even helemaal uit als u met een World Ticket Center Noorwegen vliegticket afreist naar Scandinavië, waarvan Noorwegen het meest westelijk gelegen schiereiland is en u heel veel bijzonders te bieden heeft. Een vliegticket Noorwegen boekt u tegen messcherpe tarieven, onafhankelijk van de periode waarin u wilt boeken. Bij ons bent u veelal het goedkoopste uit en dat geldt ook voor de tarieven van de hotels Noorwegen. Neem vrijblijvend een kijkje in ons online hoteloverzicht en laat u verrassen!

Een bijzonder uitgestrekt land

Met een huurauto Noorwegen is het land naar eigen wens uit te pluizen, denk bij het indelen van uw autorondreis ook aan een mooie fjordenroute. Er zijn meerder plaatsen waar u per boot of anderszins de bergachtige kustlijn, zo gevormd door de gletsjers, kunt aanschouwen. Dit fenomenale natuurverschijnsel is meer dan de moeite waard. Breng ook een bezoek aan Oslo, een van de luchthavens waar u met u vliegticket Noorwegen op kunt landen. Deze hoofdstad biedt een walhalla aan musea, het Vikingschipmuseum is hier een goed voorbeeld van.

Bezoek ook de moderne stad Stavanger met haar prachtige ligging, vergaap u aan de Dom van Stavanger, waarin u de historische tegenhanger van het moderne Stavanger moet erkennen. In Trondheim bezoekt u de gotische Nidaroskathedraal en het openluchtmuseum Sverresborg, verder zijn er in de omgeving van deze stad vele mooie forten te bezichtigen, zo kenmerkend voor Noorwegen. U heeft hier een topvakantie, in dit land vol gletsjers, Scandinavisch hoogland en mooie wandelroutes! Leuk weetje: de hoogste bergtop van Noorwegen is 2469 meter en ligt in het noorden, in de provincie Oppland.

Voordelige vliegtickets Noorwegen

Onze reisadviseurs staan graag voor u klaar en lichten u in over de goedkoopste vliegtickets Noorwegen. Schroom niet, u kunt altijd vrijblijvend informatie inwinnen. Of het nu een voordelige last minute reis betreft of een uitgebreide rondreis door de drie Scandinavische landen voor langere periode, wij helpen u een droomreis samen te stellen. U kunt ook zelf zoeken naar geschikte vluchten via het World Ticket Center online reserveringsysteem.

Populaire bestemmingen in Noorwegen

Alle bestemmingen in Noorwegen