Vliegtickets Cork

Europa » Ierland » Cork

Ierland

Cork

Vliegtickets Cork

Ierland! Heeft u Ierland weleens overwogen als vakantiebestemming? Het is er een in de categorie bijzonder, dat durft World Ticket Center u te beloven. En dat bijzondere karakter heeft bijvoorbeeld te maken met de stad waar u met een vliegticket Cork naartoe reist. Cork kent een kleine 200.000 inwoners en wordt geroemd om de ligging. Het merendeel van de Cork bevolking woont op het stuk eiland dat in de monding van de rivier de Lee ligt. Nabij deze monding treft u de haven van Cork, een van ’s werelds grootste, let op, natuurlijke havens. En daarmee ook een belangrijke Ierse zeehaven. U leest het goed, een vliegticket Cork belooft uit te monden in een fijne Ierland vakantie.

Ierse oudheid

Boek niet alleen uw vliegticket Cork, maar ook uw hotel Cork op onze website. Alles wordt overzichtelijk gepresenteerd – van hotelinformatie en vluchttijden tot reisduur en tarieven – en u kunt direct een keuze maken. Cork is met recht een historische stad, de eerste stadsrechten dateren maar liefst uit de 13e eeuw. Wandel op uw gemak door zevenhonderd jaar Cork, wat is er veel veranderd he? De omgeving van Cork nodigt ook uit tot bezichtiging, maar te voet wordt een beetje lastig. Heuvel op en af doet u toch liever via het openbaar vervoer of in uw huurauto Cork. Let wel, men rijdt hier in tegenstelling tot in Nederland op de linker weghelft. De zuidkust van Ierland is daarbij zeer grillig, maar daarom des te interessanter. Neem zeker uw regenkleding mee, een buitje valt hier sneller dan u denkt. Dublin en Shannon zijn ook aanraders als u van plan bent Ierland te ontdekken.

Mooie monumenten en meer

Het centrum van Cork wordt gedomineerd door tal van monumenten, waaronder de Frans Gotische Sint Finbarre kathedraal die stamt uit de 19e eeuw. Rory Gallanger, de legendarische bluesgitarist heeft een standbeeld in het centrum. De Cork Gaol is een voormalige gevangenis die een bezoekje waard is. De Victoriaanse overdekte markt bewaart u voor de vrijdag en zaterdag, dan is het er levendig en gezellig druk. Ook de lokale bevolking komt hier graag. De voormalige White Star Line Terminal – ooit eigenaars van de Titanic - is nu omgebouwd tot een restaurant, waar de herinnering aan de Titanic in leven wordt gehouden. De Dean Room is opgedragen aan Milvina Dean, de jongste overlevende van de Titanic ramp, die ook het restaurant officieel heeft geopend.

Haal alles uit uw vliegticket Cork. World Ticket Center biedt u de meest voordelige vliegtickets. Cork de meest leuke bezienswaardigheden en daarmee een droom van een Ierland vakantie!

Vliegtickets Cork

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst voordelige tarieven vliegtickets Cork. Ierland is een fascinerende vakantiebestemming, een eiland waar u een voortreffelijk rondreis kunt maken. World Ticket Center is specialist op het gebied van aantrekkelijk geprijsde vliegtickets. Cork is een van onze rijke culturele bestemmingen, u reist u af naar een stad die de Middeleeuwen uitdraagt. Onze medewerkers staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets Cork online boeken of neem contact op met één van onze adviseurs.

Gespecialiseerde reisadviseurs

Al bijna 30 jaar is World Ticket Center een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – met veel plezier bieden wij u vliegtickets, waarbij wij de prijs/kwaliteit verhouding altijd nauwlettend in het oog houden. Wij bieden een uitgebreide selectie vliegtickets naar luchthavens over heel de wereld. Onze reisdeskundigen helpen u met veel enthousiasme en hebben stuk voor stuk een expertise in een bepaald continent, zodat u altijd topadvies krijgt.
Wij beseffen dat uw reis draait om uw wensen en daar willen wij graag aan voldoen. De reismogelijkheden zijn ruim opgezet en divers. Of u nu een zeer exclusieve strandvakantie zoekt of juist een leuke last minute naar een zonnig oord waar u volledig tot rust komt, een voordelig geprijsde winterzonvakantie wil boeken omdat u de Nederlandse winter wil ontvluchten, een wereldticket voor die welverdiende paar maanden weg, een jaarticket omdat u gaat met een rugzak gaat rondreizen, een verre bestemming met een of meerdere stop-overs naar keuze, bij World Ticket Center vindt u wat u zoekt.

Onze ervaringsdeskundigen – al net zo reislustig als u - denken graag met u mee en zorgen voor een onvergetelijke reis. Zij leggen u alles uit over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Schroom niet en vraag gerust om advies, zodat u meer weet over de voordelen van bijvoorbeeld een doorlopende reisverzekering. Wij garanderen u de beste service, want met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

sat 29 jun - fri 26 jul

€ 300

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00