Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Ierland

Vluchten naar Ierland

Ierland, een van de World Ticket Center bestemmingen waar u met een vliegticket Ierland een bijzondere tijd kunt beleven. Ierland is een eiland en grenst aan Noord-Ierland, dat tot het verenigd Koninkrijk behoort. Verder wordt Ierland omringd door de Atlantische Oceaan, de Ierse Zee, maar ook het George Kanaal en de Keltische Zee. World Ticket Center brengt u met een vliegticket Ierland naar het land van de Keltische Oudheid, naar de Ierse schatten van het verleden.

Ierland huurauto boeken, de tijd van uw leven

De perfecte bestemming voor een huurauto. Ierland heeft de leukste routes en prachtige landschappen die u aanschouwt tijdens uw reis naar het verleden. Met uw vliegticket Ierland landt u op de hoofdstad Dublin, waar uw zoektocht naar het verleden begint in het historische Dublin Castle, u daarna een Iers drankje naar keuze nuttigt in het Temple Bar gebied en de volgende dag uittrekt voor Het Phoenix park, waar u langs het paleis van de Ierse president wandelt en misschien wel een bezoekje aan de Dublin Zoo brengt.

Cork brengt u het verhaal van de Vikingen en de Noormannen die honderden jaren gelden vertrokken en aanmeerden in de zeehaven van Cork. De kathedralen St. Marys en St. Finbarres zijn zeer de moeite waard. Shannon town ligt aan de gelijknamige rivier, een idee is om de rivierroute te nemen en elke nacht in andere Ierland hotels te slapen leuke, betaalbare hotels die u gemakkelijk boekt bok World Ticket Center.

Uw vliegtickets Ierland bij World Ticket Center

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven Ierland vliegtickets. Ierland is een bijzondere vakantiebestemming, een land waar u een prachtige rondreis kunt maken. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets online boeken of neem contact op met ÉÉn van onze adviseurs.

Populaire bestemmingen in Ierland

Alle bestemmingen in Ierland