Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Beirut

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Beiroet

Reizen naar Beirut

Bezienswaardigheden in Beirut

De hoofdstad Beirut is een moderne stad die gebouwd is op een in zee uitstekend rotspunt; het is het culturele en commerciële centrum van Libanon. De stad is er een zoals je nergens anders tegenkomt. Mooie stranden, goed uitgaansleven,veel mooie kledingzaken en niet duur. Je kunt hier trouwens ook prima skiën. Het centrum van het Parijs van het Midden Oosten is gerestaureerd en voorzien van een boulevard. In het oude stadsgedeelte is het heerlijk om ’s avonds rond te kuieren of te genieten van een heerlijk diner. De Libanese keuken is een van de besten in het Midden-Oosten.

Het nationaal museum moet je zeker bezoeken, hier vind je veel historische beelden en werken uit de oudheid. Ga ook eens naar het paleis van Beiteddine, gelegen in het Shoufgebergte even buiten Beirut. Wil je winkelen? Dan moet je in de wijken Hamra en Verdun zijn, hier vind je werkelijk alles.

De vliegreis naar Beirut duurt ongeveer 5 uur. Het vliegveld van deze stad ligt ongeveer 10 kilometer buiten de stad.

Deze stad met een moderne opvatting op een in zee uitstekend rotspunt gebouwd. Het is de culturele en commerciële hoofdstad van het Midden Oosten. De stad is uniek n er is veel te belevne en te zien. Prachtige stranden, prima nachtleven,veel kledingwinkels en alles is goed te betalen.In de omgeving van Beirut kun je trouwens prima skieen. Het Parijs van het Midden Oosten is enige jaren geleden flink op de schop genomen en voorzien van een boulevard waar allerlei winkels, restaurantjes en barretjes aan gehuisvest zijn. In de oude stads is het heerlijk om ’s avonds rond te kuieren of te genieten van een heerlijk diner. De Libanese keuken staat hoog in aanzien en is samen met die van Jordanie een van de besten in het Midden-Oosten. In het nationaal museum vind je veel Griekse en Romeinse beelden en voorwerpen. Goedkoop winkelen in deze stad is mogelijk in de wijken Hamra en Verdun, hier kun je goed shoppen voor een betaalbare prijs.. Boek nu een hotel in Beirut bij het WTC. Verblijven aan de kustlijn bied een prachtig uitzicht over de Middellandse zee aan. Verblijft u in het stadscentrum dan kunt u ’s avonds genieten van het levendige nachtleven!

De hoofdstad Beiroet is een van de modernste steden van het Midden Oosten en is het culturele en commerciële centrum van Libanon. De stad is erg veelzijdig en heeft een open mind qua geloof, ook Christenen wonen in deze stad. Prachtige stranden, goed uitgaan, kledingzaken, de stad heeft alles wat een moderne stad moet hebben. Dit in combinatie met de historische gebouwen, ruines van rond de jaartelling en de gastvrijheid van de bewoners maken deze plek de moeite waard om te bezoeken. Het centrum van het Parijs van het Midden Oosten is gerestaureerd en voorzien van een boulevard. In het oude stadsgedeelte is het heerlijk om ’s avonds te struinen en te genieten van een heerlijke maaltijd, de Libanese keuken is een van de topkeukens in het Midden-Oosten. Wil je winkelen? Dan moet je in de wijken Hamra en Verdunzijn, hier vind je werkelijk alles.