Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Libanon

Vluchten naar Libanon

Gelegen aan de prachtige Middellandse Zee – het uiterste westelijke deel ervan – ligt Libanon, een van de World Ticket Center bestemmingen waar veel te beleven valt. Met een vliegticket Libanon ontdekt u dit indrukwekkende land waar de bevolking gastvrij en hartelijk is en waar de mooiste Arabische en Moorse monumenten staan. Libanon vliegtickets zijn bij ons zeer aantrekkelijk geprijsd. Ook de hotels Libanon overtreffen uw stoutste dromen, want de hotels zijn zeer divers gelijk de voortreffelijke Libanese keuken, die u omarmt als u heerlijk gaat eten in een goed restaurant.

Het authentieke Libanon

Libanon grenst aan Israël en Syrië, heeft een mediterraan klimaat met zachte natte winters en droge warme zomers. Gelegen aan de Middellandse Zee met een kustlijn van meer dan 200 kilometer belooft dit een uiterst zonnige vakantiebestemming. Het landschap is divers, van kustvlaktes tot in het uiterste zuiden het Ant-Libanongebergte, waartegen de mooie Nekavallei huist, die tevens een verbinding vormt met het Libanongebergte. Inderdaad, als u al deze prachtige natuur wilt bezoeken, is een Libanon huurauto zeer wenselijk. U boekt deze snel en eenvoudig via World Ticket Center.

Beiroet is natuurlijk een echte aanrader in Libanon. Deze hoofdstad is modern, levendig en uitbundig. Met een skyline van wolkenkrabbers en de allure van een Europese stad wordt het weleens het Parijs van het oosten genoemd. Ook al is de stad her en der in opbouw, u vindt er nog steeds genoeg historische schatten. Gelegen aan zee heeft deze havenstad uiteraard een mooie boulevard, La Corniche is een avondje paraderen en flaneren meer dan waard. De Arabische jetset vertoeft hier ook graag.

Bezoek tijdens uw Libanon reis ook het historische Baalbek – met oude Romeinse ruïnes – en het lieflijke Beitedinne. De laatste is behoorlijk drukbezocht, maar dat is niet gek als men bedenkt dat hier op een bijzondere plek – namelijk aan de rand van een ravijn – een schitterend Moors Paleis staat.

Uw vliegticket Libanon wacht op u!

U hoeft niet te twijfelen over de reis naar het authentieke Libanon, hier verveelt u zich niet, er is zoveel moois te aanschouwen! En voor het tarief van uw vliegticket Libanon hoeft u het ook al niet te laten. Vele reizigers vliegen dagelijks naar Libanon, dus waar wacht u nog op.

Populaire bestemmingen in Libanon

Alle bestemmingen in Libanon