Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Minsk

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Minsk

Reizen naar Minsk

Vliegtickets Minsk

Ontdek een andere wereld, boek vandaag nog uw reis naar Wit-Rusland. De vliegtickets Minsk zijn namelijk het gehele jaar door scherp geprijsd bij World Ticket Center. Minsk is de hoofdstad van Wit-Rusland en heeft u heel wat te bieden. Het aantal historische gebouwen is zeer uitgebreid en het bezichtigen waard. Liefhebbers van musea, theaters en opera vermaken zich in Minsk zeer goed. Zeer goed zijn ook de hotels Minsk, die u op de website van World Ticket Center gemakkelijk reserveert. Evenals een huurauto Minsk, die goed van pas komt als u veel op pad bent tijdens uw reis.

Mooie kathedralen

Minsk wordt geroemd om de vele mooie kathedralen. Allereerst wijzen wij u op de Kathedraal van de Maagd. Deze is gelegen op het Onafhankelijkheidsplein. Verder dient u zeker een bezoekje te brengen aan de kathedraal van St. Dukhawski en tenslotte is ook de Magdelena Kerk uit 1847 een echte aanrader. Verder bestaat de stad uit grote, dynamische gebouwen en brede straten afgewisseld met mooie groene parken. Eén van deze parken is het Janki Kupaly park dat aan beide kanten is omringd door de Svislotsje rivier.

Wandelen

Naast Minsk, heeft Wit-Rusland vele andere aantrekkelijke eigenschappen. Bent u bijvoorbeeld een liefhebber van boswandelingen, dan gaat u een heerlijke tijd tegemoet in Wit-Rusland. Het land bezit namelijk ontzettend veel bossen en een rijke fauna, zo komt u bijvoorbeeld herten, elanden, vossen, bevers, bizons en zelfs wolven tegen. Bezoek ook het moerasgebied rond de rivier Pripyat en geniet van de prachtige vogelsoorten die er rondvliegen. Wit-Rusland wordt steeds populairder onder vakantiegangers. Het land bezit rivieren, moerassen, meren en bossen, maar ook nationale parken, zoals Bialowieza en Berezina. Bialowieza is tevens het grootste laaglandige oerbos van Europa, een absolute aanrader om te bezoeken.

Boek uw vliegticket Minsk

Met een rechtstreekse vlucht bent u binnen twee uur in Minsk. Bij World Ticket Center boekt u snel en gemakkelijk uw vluchten online. Heeft u vragen over uw vliegticket Minsk, neem dan contact op met een van onze reisdeskundigen.