Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Wit-Rusland

Vluchten naar Wit-Rusland

Heeft u zin in een vakantie vol mooie natuur, cultureel erfgoed en bijzondere bezienswaardigheden, denk dan eens aan Wit-Rusland. Bij World Ticket Center boekt u tegen zeer aantrekkelijke prijzen vliegtickets Wit-Rusland. Nog niet zoveel reizigers hebben dit land als vakantiebestemming ontdekt, maar daar komt verandering in. Boek uw vliegticket Wit-Rusland gemakkelijk online of laat u adviseren door een van onze ervaren reisadviseurs.

Wit-Rusland bezit prachtige bezienswaardigheden

Wit-Rusland, ook wel Belarus genoemd, ligt in Oost-Europa en wordt omringd door landen als Litouwen, Letland, Oekraïne, Polen en natuurlijk Rusland. Het prachtige land bezit een eeuwenoude cultuur met schitterende monumenten, zoals het kasteel Mir, de barokke kathedraal van Sint Dukha en de Magdelena kerk uit 1847. Bezoek ook zeker de kathedraal van de heilige geest als u in de hoofdstad Minsk bent. Boek een Wit-Rusland huurauto en u mist niets van alle mooie bezienswaardigheden en de bijzondere steden die het land rijk is.

Bijzondere boswandelingen maakt u in Wit-Rusland

Bent u een liefhebber van boswandelingen, dan gaat u een heerlijke tijd tegemoet in Wit-Rusland. Het land bezit namelijk ontzettend veel bossen en een rijke fauna, zo komt u bijvoorbeeld herten, elanden, vossen, bevers, bizons en zelfs wolven tegen. Bezoek ook het moerasgebied rond de rivier Pripyat en geniet van de prachtige vogelsoorten die er rondvliegen.

Wit-Rusland bezit een gevarieerde keuken. Proef tijdens uw vakantie de specialiteiten van het land, zoals de meelballetjes kletski en galushki en de maaltijdsalade mokanka mag u ook zeker niet missen. Na een avondje uitgebreid dineren is het prettig terug te keren naar een goed Wit-Rusland hotel. Verblijven in een accommodatie waar u zich thuis voelt, vormt tenslotte de basis voor een geslaagde vakantie.

Wit-Rusland wordt steeds populairder onder vakantiegangers. Het land bezit rivieren, moerassen, meren en bossen, maar ook nationale parken, zoals Bialowieza en Berezina. Bialowieza is tevens het grootste laaglandige oerbos van Europa, een absolute aanrader om te bezoeken.

Reis voordelig naar Oost-Europa met uw vliegticket Wit-Rusland

Vliegtickets Wit-Rusland nemen u mee naar een land waar u heerlijke wandelingen maakt. Met uw Wit-Rusland vliegticket van de voordelige reisaanbieder World Ticket Center, vliegt u voordelig naar een indrukwekkend land waar u een bijzondere tijd beleeft.

Populaire bestemmingen in Wit-Rusland

Alle bestemmingen in Wit-Rusland