Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Praag

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Praag

Vliegtickets naar Praag

Prachtig Praag

Begin deze eeuw had World Ticket Center het al in de gaten: steeds meer Nederlandse reizigers lopen warm voor een vliegticket Praag. Of het nu een zonvakantie Praag of een stedentrip Praag betreft, de vliegtickets Praag zijn altijd goedkoop op deze website. En dat wil iedereen toch: zo goedkoop mogelijk op reis. World Ticket Center heeft voor u alle tarieven van airlines die vliegen op Praag geselecteerd. Zo kunt u direct de vliegtickets Praag vergelijken en uw keuze maken. Bent u het type reiziger dat graag volledig verzorgd op reis gaat en vooraf een en ander vastlegt, neem dan een kijkje bij ons aanbod hotels Praag. Denk vervolgens eens na over een auto huren in Praag, dan wel een camper huren. Praag is de ideale stad van waaruit een rondreis Tsjechië kan beginnen.

Handige informatie

Bereid u goed voor op uw verblijf in deze populaire Tsjechische hoofdstad. Bekijk bijvoorbeeld de weersverwachting in Praag vlak voor vertrek, zodat u weet wat u in de koffer kunt stoppen. Het klimaat van Praag is behoorlijk vergelijkbaar met dat van Nederland. Kijken we naar de temperatuur, dan telt Praag in de zomer gemiddeld 19.5° en in de winter daalt het kwik gemiddeld tot – 0,5°. Het tijdsverschil tussen Amsterdam en Praag is er niet, geen tijdsverschil is wel handig op vakantie. De munteenheid van Praag wijkt af van de onze, want hier betaalt u met de Tsjechische Koruna. De taal in Praag is Tsjechisch en de tweede taal Duits. Na het boeken van de vliegtickets Praag ontvangt u van World Ticket Center de benodigde informatie met betrekking tot reisdocumenten en visa. Lees deze informatie zorgvuldig door en neem desgewenst contact op met een van onze reisspecialisten.

Ontdek Praag

Praag leent zich zeer goed voor de reiziger die houdt van een stad, van lekker eten en van historie. Het middelpunt van vrijwel alle belangrijke toeristische wijken het zijn er vijf is de wereldberoemde Karelsbrug. Deze schitterende brug dateert uit de 14e eeuw en verbindt alle wijken met elkaar. De oudste brug van Praag is 520 meter lang. Wandel over deze brug en kijk goed omhoog, het ene na het andere historische beeld zal u verrassen. Bezoek in Praag zeker het Nationaal Museum, het neorenaissance pand is absoluut een bezoek waard! Mis ook het Dansende Huis niet, de bijnaam van dit kantoorgebouw is ontstaan uit de gelijkenis die het bouwwerk heeft met een dansend paar. Ziet u het ook? Laat u inspireren door de Praagse Burcht, te vinden in de oudste wijk van Praag Hradcanhy, wat letterlijk de Rots van de Burcht betekent. U bent met gemak een middag zoet in dit prachtig paleizencomplex en een van de grootste burchten ter wereld. Er is wel 600 jaar aan gebouwd!

U leest het goed, van een vliegticket Praag krijgt u beslist geen spijt! Veel plezier in Praag!