Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Tsjechië

Vluchten naar Tsjechië

Zin in een bijzondere vakantie? Denk dan bijvoorbeeld aan een vliegticket Tsjechië! Het authentieke Tsjechië, waar u zich in een andere wereld waant, de mensen gastvrij en vriendelijk zijn en u zich kunt verdiepen in de oudheid en goed bewaarde middeleeuwse gebouwen en ruines. Dit klinkt als een land waar u geweest moet zijn en bij World Ticket Center boekt u de allerbeste vliegtickets Tsjechië. Hier heeft u een heerlijke tijd en geniet u ook nog eens van een verrassend lekkere keuken. Tsjechië hotels zijn aangenaam geprijsd bij ons en alleen al daarom het overwegen waard!

Tsjechië, het land van de gebergten

Het Bohemerwoud, het Ertsgebergte en het Reuzengebergte, zomaar wat gebergten die hier te bezoeken zijn en die tevens de landgrenzen aangeven. Vele rivieren ontspringen in de bergen van Tsjechië en u begrijpt dat natuurliefhebbers hier een bijzondere vakantie beleven. Maar bent u meer een mens van de stad en de reuring, dan is Praag een fantastische stad en met een huurauto is Tsjechië ineens een land waar u binnen een dag van de drukte naar de rust terugkeert of andersom!

In Praag, de hoofdstad van Tsjechië dient u echt de tijd te nemen om het historisch centrum te bezoeken, want het staat op de Werelderfgoedlijst van Unesco en heeft niet voor niets de bijnaam De gouden stad. U wandelt of fietst hier langs de rivier de Moldau, want Praag ligt vooral in het dal van deze rivier. Het heuvelachtige gebied leent zich sowieso goed voor lange wandel- of fietstochten. En de binnenstad is werkelijk een en al historie, waar het Oudestadsplein zeer representatief voor is.
De stad Brno is beroemd om de modernistische architectuur, zoals de Villa Tugendhat, maar ook de Ignis Brunensis, een internationale vuurwerkwedstrijd in Juni is een toeristische trekpleister. Ostrava bezoekt u om te genieten van de oude theaters en kerken, verder is dit een florerende industriestad.

Snel uw Tsjechië vliegticket boeken tegen schappelijke tarieven

Onze medewerkers helpen u graag bij het maken van een reservering, waarbij zij u ook van harte adviseren over Tsjechië hotels en Tsjechië autohuur. U kunt onze medewerkers, telefonisch, per e-mail of aan de balie in ons mooie pand in Amsterdam bereiken. Uiteraard is het mogelijk snel en gemakkelijk online uw vliegticket Tsjechië boeken.

Populaire bestemmingen in Tsjechië

Alle bestemmingen in Tsjechië