Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Vigo

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Vigo

Reizen naar Vigo

Vliegtickets Vigo

Spanje is het zonvakantieland bij uitstek en her en der zeer toeristisch. Bent u op zoek naar een Spanje vakantie, maar dan een waar u gemakkelijk de rust kunt opzoeken, boek dan een vliegticket Vigo. De stad Vigo ligt in het uiterste westen van Spanje aan de oever van de rivier Ria de Vigo. Deze rivier loopt vanaf de Atlantische kust maar liefst dertig kilometer het land in. Vigo is in Europa een van de meest belangrijke handelshavens alsmede zeehavens. Groot van stuk, net als de sardinevangst in Vigo. Omdat het een relatief grote havenstad is, vind u hier ook meerdere hotels Vigo. Deze kunt u boeken op de website van World Ticket Center.

Mooie omgeving

Vigo is omringd door bergen en heuvels. Vanaf de twee burchten het Castillo de San Sebastian en het Castillo del Castro, heeft u een waanzinnig uitzicht over het glooiende, heuvelachtige landschap. Lijkt het u wat om de omgeving van Vigo te ontdekken, overweeg dan een huurauto Vigo en geniet van alle vrijheden die een huurauto met zich meebrengt. Vigo heeft naast een historisch centrum ook een indrukwekkend nieuw stadsdeel met moderne hoogbouw, lanen en parken. Het oude centrum heeft nauwe kronkelstraatjes waar u zich in vroeger tijden waant. In het oude deel bezoekt u diverse interessante bezienswaardigheden zoals de kerk Santa Maria uit het begin van de 19de eeuw.

De vis in Vigo

Dat alles draait om de visvangst in Vigo, zal u niet verbazen. Staat u eenmaal tussen de visvangers en de vishandelaren, kijkt u de ogen uit. Vlakbij de pier is de drukke vismarkt te vinden. Hier is het tijdens het lossen en laden een drukte van belang, want de handelaren sluiten snel een goede deal. Ook van verdere afstand biedt de koop en verkoop van de vis een mooi plaatje. Ga bijvoorbeeld wandelen boven de haven over de Paseo de Alfonso Xlll. Het geeft een mooi uitzicht heeft over de stad, haven en baai. Aan de rand van de stad bezoekt u het Parque de Quinones de Leon, met een museum met voornamelijk lokale kunst. Calle del Principe is de belangrijkste winkelstraat van de stad. Hier kunt u naar hartenlust rondwandelen en waagt u zich tussendoor aan een typisch Spaanse versnapering in een van de lokale cafés of restaurants.

Voordelige vliegtickets Vigo

World Ticket Center is de specialist op het gebied van vliegtickets. Vigo is een bijzondere keuze als u vakantie wilt vieren in het altijd geliefde Spanje. Vigo is weer eens wat anders dan Barcelona, Madrid, Malaga of Mallorca.