Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Vigo

Auto huren in Vigo

Toyota Aygo

Klasse: Mini
Deuren: 2/4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 4
Brandstof: N/A
€ 60,19
Lees meer »

Fiat Panda

Klasse: Economy
Deuren: 2/4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 4
Brandstof: N/A
€ 62,81
Lees meer »

Opel Astra

Klasse: Compact
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 69,41
Lees meer »

Seat Toledo

Klasse: Intermediate
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 84,11
Lees meer »

Fiat Tipo

Klasse: Special
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 93,88
Lees meer »

Opel Insignia

Klasse: Standard
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 100,93
Lees meer »

Mercedes-Benz C-Class

Klasse: Premium
Deuren: 4
Airco: Yes
Versnelling: Manual
Stoelen: 5
Brandstof: N/A
€ 134,58
Lees meer »

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Uw huurauto Vigo

Uw vakantie in bijzonder Vigo in alle vrijheid vieren? Boek dan een van de voordelig geprijsde huurauto’s Vigo en ontdek dit uitgestrekte land! U kiest uw eigen huurauto, van eenvoudig tot luxe, van een driedeurs tot een stationwagon. Bij World Ticket Center bent u altijd verzekerd van de laagste huurauto Vigo tarieven. Bekijk online de Vigo huurautoaanbiedingen of neem contact op met een van onze adviseurs.

Een huurauto: niets moet, alles mag bij World Ticket Center

Wat is er nu fijner dan in een huurauto een bijzonder land verkennen, van de ene naar de andere bijzondere stad te rijden en dat alles in uw eigen tempo. Want dat is wel het belangrijkste voordeel van een huurauto, alles mag en niets moet, want het is uw reis en u gebruikt de auto wanneer het u uitkomt. Of het nu een zakelijke reis betreft of een heerlijke vakantiebestemming, voor elke wens heeft World Ticket Center een huurauto aanbieding voor u klaarliggen.

Laat u niet verrassen tijdens uw reis en vraag naar de specifieke kenmerken van elk land, want overal gelden andere verkeersregels, denk bijvoorbeeld ook aan parkeren en parkeertarieven. Hierover beantwoorden onze reisadviseurs graag al u vragen en vertellen u meer over de all-inclusive autohuur pakketten. U sluit bij ons de meest voordelige autohuur deals, waarin alle bijzondere kosten verwerkt zijn, zodat u heerlijk onbezorgd in uw tijdelijke nieuwe auto stapt.

Het aantal gereden kilometers betaalt u nimmer achteraf, want deze kilometers zijn veelal onbeperkt, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Aan alle desbetreffende autoverzekeringen is gedacht, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn all inclusive in uw autohuurbedrag. De afleverkosten voor de luchthaven zijn veelal inclusief, evenals lokale kosten. U komt niet voor verrassingen te staan, daar zorgen de reisdeskundigen van World Ticket Center uiteraard voor. En heeft u specifieke wensen, geef ze dan vooral aan ons door. Of boek eenvoudig zelf een huurauto via ons klantvriendelijke online reserveringssysteem.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00