Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Reus

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Reus

Reizen naar Reus

Vliegtickets Reus

U bent op zoek naar vliegtickets Reus, gelegen aan de Spaanse Costa Daurada. De Costa Daurada behoort tot het Spaanse Catalonië, een mooi gebied in het noordoosten van het land. Reus is gelegen aan de Middellandse Zee en niet ver van de Spaanse toeristische plaats Tarragona. Reus zelf is ook niet wars van een aantrekkingskracht op reizigers uit binnen- en buitenland. Dit heeft alles te maken met de beroemde Spaanse architect Antoni Gaudi, geboren op 25 juni 1982 in Reus. Of in het nabijgelegen dorpje Riudoms. Daar wordt nogal een strijd om gevoerd, om de exacte plek van Gaudi’s geboorte. World Ticket Center houdt het hier maar op: met een vliegticket Reus reist u af naar de stad die zomaar de geboorteplaats van Gaudi zou kunnen zijn.

De rust en de drukte van Catalonië

Kiest u voor een huurauto Reus en bent u van plan het noordoostelijk deel van Spanje te ontdekken? Dan staat u figuurlijk gesproken voor een t-splitsing. U kunt de moderne, drukke kant op denk aan de badplaatsen Salou en Cambrils aan de kust. Of u ontdekt het heuvelachtige binnenland en de nationale parken Montsant of Natural dels Port. Het is net wat u wilt. Kleine dorpjes of een grote stad. Houd u van Spaanse stadsdrukte? Barcelona ligt op slechts 122 kilometer van Reus. Girona op 200 kilometer en binnen drie uur rijdt u Zaragoza of Valencia binnen als u vertrekt uit Reus. Goed om te weten toch!

Middellands Zeeklimaat

Langer verblijven in Reus en de omliggende drukke steden laten voor wat ze zijn, behoort natuurlijk ook tot uw vakantiemogelijkheden. Bij World Ticket Center boekt u scherp geprijsde hotels Reus. Deze stad is eigenlijk een badplaats, waar men geniet van het heerlijke Middellandse Zeeklimaat. Reus is niet zeer groot, er wonen hier ongeveer 101.000 mensen en behoort zoals gezegd tot de Costa Daurada, wat letterlijk Gouden Kust betekent. Deze gouden kust bestaat uit maar liefst tweehonderdzestien kilometer kustlijn, waar stranden en rotsen elkaar steeds afwisselen. Met Costa Daurada en Costa Dorada wordt overigens hetzelfde bedoeld. Met een vliegticket Reus staat u een gouden tijd te verwachten, dat belooft World Ticket Center u. En heeft u vragen over een rondreis Spanje, neem dan zeker contact op met een van onze Europa deskundigen.