Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Hotels Reus

Hotels in Reus

Nh Ciutat De Reus

Locatie

Het hotel ligt centraal in het stadscentrum van Reus, op ongeveer 100 m van de jaarbeurs en het congrespaleis en de levendige pleinen ""Plaza Prim"" en ""Plaza Mercadal"". Het dichtstbijzijnde strandgedeelte bereikt u na enkele minuten lopen, op o…

€ 85
8
Lees meer »

Gaudi

Het hotel werd in 1996 gebouwd en heeft een schitterende tuin en in totaal 87 kamers op 8 verdiepingen. Het beschikt over een stijlvolle ontvangsthal met liften en een 24-uurs receptie. Daarnaast zijn er een caf???©, een gezellige hotelbar, en een van airco voorzien ???  la carte…

€ 61
0
Lees meer »

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Hotels Reus

U bent op zoek naar een goed hotel? Reus, een enorm leuke Spaanse badplaats behorend tot de Costa Daurada bezit tal van hotels. Deze leuke Spanje vakantiebestemming is helemaal ingesteld op het toerisme en in het hoogseizoen kan het er gezellig druk zijn. World Ticket Center adviseert niet te lang te wachten met het boeken van een van de hotels Reus. Tenminste, als u van plan bent in de Nederlandse zomervakantie naar Reus af te reizen. Het kan in deze periode druk zijn, drukker dan bijvoorbeeld mei of september. Verder is Reus ook een plaats waar Europeanen overwinteren. Winterse zomerzon of zomerse strandvakanties, het is ons om het even, want een hotel Reus is altijd goed!

Oneindig veel keuze, boek vandaag nog uw hotel!

Bent u van plan binnenkort op reis te gaan en staat heerlijk vertoeven in een hotel bovenaan uw verlanglijstje? Neem dan eens een kijkje bij het hoteloverzicht van World Ticket Center. U vindt er hotels die aan al uw eisen voldoen, wat uw voorkeuren ook zijn, de mogelijkheden lijken wel oneindig. Zoekt u bijvoorbeeld een hotel in de drukke binnenstad van uw bestemming, wilt u direct aan zee verblijven. Mag het een voordelig hotel zijn of juist dat moderne designhotel in een bijzondere wijk. U vindt wat u zoekt via ons online hotelreserveringssysteem.

Ongeacht uw budget bieden wij u fijne en bijzondere hotels. Uiteraard kunt u ook uw hotelovernachting of langere verblijfperiode via onze reisdeskundigen reserveren. Werkelijk elke bestemming over heel de wereld bereikt u via ons zeer uitgebreide hoteloverzicht. U geeft aan met hoeveel personen u op reis gaat, of het een zakelijke reis, dan wel een vakantiebestemming betreft of beide en wij zorgen voor een passend hotel. World Ticket Center staat graag voor u klaar, telefonisch, per e-mail of aan de balie!
  

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Spanje
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00