Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Skopje

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Skopje

Reizen naar Skopje

Vliegtickets Skopje

Centraal noordelijk in Macedonië voormalig Joegoslavië ligt een hele bijzondere stad: Skopje. Het is een plek die menigeen nog lang zal heugen en dat heeft alles met het historische karakter van de stad te maken. Een vliegticket Skopje boekt u tegen uiterst voordelige tarieven. Overigens leent Macedonië zich uitstekend voor een rondreis, het land is niet groot en dus berijdbaar. Met een huurauto Skopje bent u binnen 2,5 uur in Ohrid, een prachtige plaats aan het meer van Ohrid. U leest het goed, met een vliegticket Skopje geniet u straks van een veelzijdig land.

Historie alom

De oudheid van Skopje is overal te zien in de stad. Maar ook op papier, want 3500 voor Christus was hier al sprake van het stadse leven. Tussen toen en nu noteren we de bijvoorbeeld Klassieke Oudheid, de Middeleeuwen, Ottomaanse periode en u begrijpt dat hierdoor vele prachtige bouwwerken als kerken en kathedralen te aanschouwen zijn. Het oude centrum beschikt over smalle, pittoreske straatjes met winkeltjes waar diverse handelswaar wordt verkocht. Het oude en nieuwe stadsgedeelte zijn aan elkaar verbonden door de stenen brug uit de 15e eeuw over de rivier de Vardar.

Veel te doen

Kiest u voor Skopje, bekijk dan ook eens de hotels Skopje die bij World Ticket Center te boeken zijn. Er zijn een aantal leuke bezienswaardigheden in het centrum van de stad waaronder het museum van Macedonië. Dit museum herbergt een uitgebreide collectie over de geschiedenis van de regio. Het Daud Pasha badhuis was vroeger het grootste Turkse badhuis van de Balkan. Tegenwoordig is dit badhuis in gebruik als kunstgalerie. De National Art Gallary wordt ook gebruikt voor concerten, theatervoorstellingen en andere culturele uitingen. Een opmerkelijke bezienswaardigheid is de kerk van Sveti Spas. Deze ligt half onder de grond, omdat ten tijde van de bouw, het niet toegestaan was dat een kerk hoger was dan een moskee. Overige bezienswaardigheden in de stad zijn de Skopje bazaar, een oud grieks aquaducten de Pasha Moskee.

Boek vandaag nog een van de voordelige vliegtickets Skopje. World Ticket Center is gespecialiseerd in vliegtickets, Skopje een droom van een bestemming.