Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Macedonië

Vluchten naar Macedonië

Macedonië, een land van mooie natuur, maar ook van indrukwekkende historie. Hier heeft u hoe dan ook een bijzondere tijd. Bij World Ticket Center is uw vliegticket Macedonië meer dan de moeite waard. Het land is uitgestrekt, kent prachtige gebergten en mooie meren. Vandaar dat het zich prima leent voor een rondreis. Uw huurauto Macedonië is bij World Ticket Center zo geboekt. Nu alleen nog even de datum kiezen zodat uw vliegticket Macedonië gereserveerd kan worden en het aftellen kan beginnen.

Macedonië , de parel van de Balkan

Macedonië wordt vaak de parel van de Balkan genoemd en de vriendelijke bevolking is hier logischerwijs best trots op. Reis bijvoorbeeld met ons mee naar de opgravingen bij de stad Ohrid, waar u bijvoorbeeld een heus Romeins Amfitheater in de opgravingen herkent. Ohrid is sowieso een bijzondere stad, want het ligt naast een van de diepste en oudste meren ter wereld, het Meer van Ohrid. Ga vanuit Ohrid zeker naar het bijzondere Galicica National Park – op 2250 meter hoogte – waar u behalve mooie flora en fauna ook een spectaculair uitzicht over de prachtige oude meren hebt.

In de hoofdstad Skopje verblijft u misschien wel in een van de mooie hotels Macedonië, die u gemakkelijk bij World Ticket Center boekt. Skopje is prachtig, het ligt aan de Vardarrivier, die werkelijk dwars door de stad loopt. U kunt heerlijk wandelen of fietsen langs de rivier en genieten van het Skopje leven in het historisch centrum, waar u veel uit de Klassieke en de Ottomaanse tijd herkent in gebouwen, kerken en kathedralen. Geniet van Skopje en de vriendelijke bevolking. Leuk weetje: Moeder Theresa is in Skopje geboren.

Voordelige vliegtickets Macedonië

Onze reisadviseurs staan graag voor u klaar en lichten u in over de voordeligste vliegtickets Macedonië. Schroom niet, u kunt altijd vrijblijvend informatie inwinnen. U zoekt geschikte hotels, huurautos en vluchten ook gemakkelijk via het World Ticket Center online reserveringsysteem.

Populaire bestemmingen in Macedonië

Alle bestemmingen in Macedonië