Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Riga

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Riga

Reizen naar Riga

Vliegtickets Riga

Op reis naar een van de Baltische staten! Het is weer eens wat anders deze Letland vakantie, een vakantie die op u wacht als u een van de vliegtickets Riga reserveert. Riga is de hoofdstad van Letland en telt om en nabij 720.000 inwoners. Zoals aangegeven behoort Letland tot de Baltische staten samen met Estland en Litouwen. Riga is de grootste stad van de Baltische staten en wordt doorkruist door de rivier de Westelijke Dvina. Met een vliegticket Riga reist u af naar het politieke, economische en culturele centrum van Letland, niet ver van de Baltische Zee gelegen.

De charme van Riga

De Letse hoofdstad is zonder meer een van de mooiste steden van de Baltische staten. Riga was een vroegere Hanzestad en dat is nog altijd te zien in de vele bouwwerken. De historische binnenstad is goed bewaard gebleven en is tevens opgenomen op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Naast architectonische gebouwen is het prima toeven in deze sfeervolle stad en zijn er diverse bezienswaardigheden. Daarnaast vindt u er een aantal musea en zijn er diverse gezellige cafés en terrasjes. Boek vandaag nog een vliegticket Riga en ervaar zelf de charme van deze sfeervolle stad!

Mooie bezienswaardigheden

Kies voor een hotel Riga en beleef de stad per voet. Zo is er het vrijheidsmonument van Riga, een beeld van een vrouw drie sterren in de lucht duwt. Het Bevrijdingsmuseum waarin u alles te weten komt over de Russische en Duitse bezetting. De dom van Riga is de grootste kerk van de Baltische landen en de eerste fundamenten van de kerk dateren uit 1211. De radio- en tv-toren van Riga is een zendtoren en is met 368,5 m de hoogste constructie in de Baltische landen. De St. Peterskathedraal is een prachtige kerk met gotische architectuur. Vanaf de zeventig meter hoge toren heeft u een prachtig uitzicht over de stad en de omgeving.

Bent u benieuwd naar de rest van Letland of wilt u een Baltische staten rondreis maken, overweeg dan een huurauto Riga. Hotels, vliegtickets en autohuur zijn gemakkelijk online te boeken bij World Ticket Center. Er is veel te zien en te beleven in Letland en de vliegtickets Riga zijn over het algemeen zeer gunstig geprijsd. Neem een kijkje bij het vliegticketaanbod Riga en laat u verrassen.