Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Letland

Vluchten naar Letland

Beleef een heerlijke vakantie in Letland. Gelegen in het noordoosten van Europa is dit een van de mooie Baltische landen bestemmingen. U bent slechts een vliegticket Letland verwijderd van uw droomvakantie. In Letland zijn er zoveel leuke dingen te doen, we lichten hieronder een tipje van de sluier op. Altijd al naar de Baltische staten gewild, wacht dan niet langer en boek uw vliegticket Letland tegen zeer voordelige tarieven bij World Ticket Center. Wilt u Letland doorkruisen en op uw gemak verkennen, denk dan eens aan een huurauto Letland.

Het beboste Letland en de mooie omgeving

Letland behoort samen met Estland en Litouwen tot de zogenoemde Baltische staten. Het land bestaat voornamelijk bestaat uit bos, is veelal vlak en herbergt werkelijk duizenden meren en rivieren. U heeft een heerlijke tijd op het water, zeker als u bedenkt dat de langste rivier de Daugava dwars door Letland loopt – rechtsreeks naar de Oostzee. Letland kent een mooie kustlijn – aan de Golf van Riga en de Oostzee – die we met recht 531 kilometer lang ongerept mogen noemen. De meeste reizigers bezoeken Letland in de zomer. Dit vanwege de temperaturen die dan aangenaam tussen de 14 en 22 graden Celsius liggen.

Bezoek vooral de hoofdstad van Letland, Riga, die centraal ligt aan de Golf van Riga. De rivier de Daugava loopt dwars door de stad en het historisch centrum is beschermd en staat dan ook op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Houdt u van kathedralen? Dan is Riga een topbestemming, wij raden vooral aan om de Rigas Dom en de Sint-Peters kerk te bezoeken. Steeds meer toeristen ontdekken beetje bij beetje het mooie Letland en daarom boekt bij World Ticket Center tegen gunstige tarieven de beste Letland hotels.

Boek uw vliegticket Letland vandaag nog

Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar, samen met hen bespreekt u alle Letland mogelijkheden en wie weet vliegt u volgende week al naar dit geweldige vakantieland. World Ticket Center denkt met u mee, ook in Letland!

Populaire bestemmingen in Letland

Alle bestemmingen in Letland