Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Volos

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Volos

Reizen naar Volos

Vliegtickets Volos

Bent u op zoek naar voordelige vliegtickets Volos? Zoek dan niet verder, want bij World Ticket Center vindt u de meest voordelige vliegtickets Volos naar deze belangrijke Griekse havenstad. Volos ligt aan een baai, of om precies te zijn aan de meest zuidelijke punt van de Golf van Volos. Het is een mooie stad en dat heeft zeker te maken met de ligging. Vele hotels Volos kijken uit op de berg Pilio of Pilion, Volos zelf ligt namelijk aan de voet van deze berg. U kunt zich voorstellen dat een huurauto Volos mooie vergezichten oplevert, tijdens uw Oost-Griekenland ontdekkingsreis.

Volos floreert

Volos bevindt zich middenin de grootste landbouwregio van het land en is ook nog eens een van de belangrijkste commerciële havensteden van Griekenland. De drukte in de stad is ook te verklaren door de nabijgelegen eilandengroep de Sporaden. Vanaf de haven van Volos neemt u voor een dag of een meerdaagse trip de veerboten naar Skiathos, Skopelos en Alonnisos. Deze Griekse eilanden zijn de moeite waard om te bezoeken. Het is weer eens wat anders dan Kos, Kreta of Lesbos. Eerlijk is eerlijk, alle Griekse eilanden zijn prachtig. En vindt u Kreta bijvoorbeeld iets te druk, pak dan eens de auto en rijd een beetje weg van de drukte. Ook op populair Kreta vindt u rust en schitterende Griekse natuur. Een huurauto komt u goed van pas.

Het oude Griekenland

Volos weet zich omgeven met restanten van de Klassieke Oudheid. De vroegere plaatsen Demetrias, Pagasae en Iolkos waren hier ooit te vinden. Een bezichtiging waard is de aloude nederzetting Dimini alleen de muren zijn er te vinden, maar toch is deze ruïne bijzonder, want het neemt u mee naar vroeger tijden. Vandaag de dag brengt een vliegticket Volos u naar een vrij moderne stad. Dit had niet zo hoeven zijn. in 1955 verwoestte een aardbeving het merendeel van Volos en dit verklaart waarom het straatbeeld zo eigentijds aandoet. Gelukkig voor u is Athene te berijden, hier ziet u Griekenland op zijn best, want Athene ademt de Klassieke Oudheid.

Zin in een mooie Griekenland reis? Neem voor meer informatie over vliegtickets Volos contact op met World Ticket Center. Of boek uw vluchten en eventueel hotels en autohuur direct online. Wij wensen u een fijne vakantie.