Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Volos

Auto huren in Volos

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Huurauto Volos

Met een vliegticket Volos reist u af naar een memorabele plek. Memorabel vanwege de vele ruïnes die u herinneren aan de Klassieke Oudheid. Gelukkig voor u is er in Griekenland veel moois uit vroeger tijden bewaard gebleven. En daarom kan het lonen een huurauto Volos te reserveren, zo ontdekt u het Griekenland van toen en nu in uw eigen tempo. En als u eenmaal een huurauto Volos hebt opgehaald, rijd dan ook eens een rondje door deze stad. U merkt dan dat Volos wel zeer modern kan zijn voor een oude stad en dat heeft alles te maken met de aardbeving in 1955. Toen is veel verwoest en moest de stad opnieuw opgebouwd worden. Vandaar de duidelijke tweedeling in nieuw en oud in Volos.

De ongekende mogelijkheden van een huurauto

Het kiezen van een huurauto is een fluitje van een cent bij World Ticket Center, niet eerder boekte u zo gemakkelijk een auto, en dan ook nog een die werkelijk aan al uw eisen voldoet. Steeds meer reizigers kiezen voor een huurauto tijdens een zakelijke reis of die welverdiende vakantie. De tarieven zijn uiterst betaalbaar en de mogelijkheden ongekend. Ongeacht de duur van uw verblijf en de gewenste persoonlijke voorkeuren, voor iedere portemonnee is er een huurauto beschikbaar.

U boekt snel en eenvoudig een huurauto bij World Ticket Center via het online huurauto reserveringssysteem. In vier stappen vindt u de auto en de prijsklasse die u wenst. Uiteraard is het ook mogelijk om een huurauto te boeken bij een van onze reisdeskundigen, zij staan u vakkundig en vriendelijk te woord per telefoon, e-mail of aan de balie in hartje Amsterdam. Naar welke huurauto u ook op zoek bent, World Ticket Center doet u altijd een passende en scherpe aanbieding, een die u niet zo makkelijk kunt weerstaan.

Veelal boeken veel reizigers een huurauto volgens het zogenaamde all-inclusive principe, een huurautopakket waardoor u zonder zorgen de stad of het land van bestemming ontdekt. Zo is het niet nodig stil te staan bij het aantal gereden kilometers, want de kilometers zijn ongelimiteerd. Het pakket biedt een breed scala aan bijbehorende autoverzekeringen, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn terug te vinden in het autohuurbedrag. De afleverkosten voor de luchthaven zijn vrijwel altijd inclusief, evenals lokale kosten. Met een huurauto heeft u heeft een bijzondere tijd voor de boeg op de plek van bestemming en de reisspecialisten van World Ticket Center beantwoorden graag al uw vragen.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Griekenland
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 6261011 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 070 - 661671 (BE)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020-6261011

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00