Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Athene

Vanaf

Vergelijk en vind goedkope vliegtickets naar Athene

Vliegtickets naar Athene

De charme van de Griekse oudheid

Met een vliegticket Athene gaat u op weg naar een bijzondere stad in een bijzonder land. World Ticket Center biedt u vele reismogelijkheden en veelal kunt u vanavond nog uw vakantie geheel plannen. Bent u van plan een rondreis Athene te maken, dan kunt u desgewenst een aantal dagen een auto huren. Athene en omgeving zijn goed te verkennen per eigen vervoer. Ook kunt u eerst genieten van een stedentrip Athene om vervolgens te gaan eilandhoppen. Griekenland kent zoveel eilanden dat het moeilijk kiezen wordt. Bent u avontuurlijk ingesteld en regelt u ter plekke het liefst alles, dan hebben we wel een tip. Leg in ieder geval de eerste twee nachten een hotel Athene vast, zo begint u op het gemak aan uw vakantie en heeft u de tijd om aldaar alles te regelen. Wie houdt van rust en relaxen onder de Griekse palmbomen, kiest toch gewoon voor een zonvakantie Athene!

Praktische informatie

  • Taal In Athene spreekt men de Griekse taal.
  • Inwoners Athene kent een inwoneraantal van bijna 700.000.
  • Oppervlakte De stad bezit een oppervlakte van bijna 39 vierkante kilometer.
  • Ligging Athene is een bijzondere havenstad dat het oude Athene omarmt. In het oude Athene gaat u terug in de tijd. Liefhebbers van de oudheid en culturele fijnproevers hebben hier en supertijd.
  • Tijdsverschil In Nederland is het 1 uur vroeger dan in Athene.
  • Munteenheid In Athene betaalt u met de Euro.
  • Temperatuur Athene kent een mediterraan klimaat, wat een heerlijk klimaat is voor de zonliefhebber. Echter, houd er rekening mee dat het in de zomermaanden zeer heet kan worden met temperaturen richting de 40?‹??C. De gevoelstemperatuur kan dan nog heter zijn, omdat de stad ligt ingebed in de heuvels en er weinig sprake is van een eventueel verkoelend windje.
  • Vliegduur De vliegduur Amsterdam Athene bedraagt ongeveer 3 uur.
  • Beste reistijd mei, juni, september, oktober.

Bij ons zit u goed!

World Ticket Center (handelsnaam van Otravo B.V.) is sinds 1980 een van de grootste zelfstandige reisorganisaties van Nederland. In de laatste 25 jaar is World Ticket Center een begrip door geheel Nederland op het gebied van vliegreizen. Momenteel werken 50 specialisten – in het historische grachtenpand in centrum van Amsterdam – om elke dag aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Door onze omvang, onafhankelijkheid, inkoopkracht en geprezen automatisering garanderen wij u een totaalaanbod en de scherpst mogelijke prijs. Bent u op zoek naar de beste vliegtickets Athene? Reserveer dan direct uw vluchten online of neem dan zo snel mogelijk contact op met een van onze reisdeskundigen. U kunt hen bijvoorbeeld per e-mail of telefonisch bereiken. Zij staan u graag te woord. En dat geldt ook voor onze medewerkers in de reiswinkel. World Ticket Center is gevestigd in een historisch pand. U bezoekt ons in hartje Amsterdam op de Nieuwezijds Voorburgwal 159.