Vliegtickets Athene

Europa » Griekenland » Athene

Griekenland

Athene

Vliegtickets Athene

Reis naar de historische hoofdstad van Griekenland met een vliegticket Athene. De stad biedt een goede mix van oude Griekse geschiedenis en nieuwe hippe invloeden uit de westerse wereld. Eigenlijk is Athene een groot openluchtmuseum, maar met een huurauto Athene ontdek je ook de omgeving van stad en reis je misschien wel naar leuke plaatsen in de buurt. Je hotel Athene reserveer je bij ons ook voordelig en snel online, zodat je compleet verzorgd op reis gaat!

 

Ontspanning en Historie, dat is Athene!

Veel zien en doen, en tegelijkertijd ontspannen in Athene is zeker mogelijk. De resten uit de rijke geschiedenis van Griekenland zijn zeker het bekijken waard. Het Akropolis is het symbool van Athene. De berg verbindt het heden en het verleden met elkaar en de monumenten op deze berg dateren van rond het prehistorische tijdperk, waar gelukkig nog veel van overgebleven is. Een bezoek aan het Akropolis is eigenlijk een must-do tijdens je vakantie in Griekenland en het mooiste moment om dit te doen is vlak voor of tijdens zonsondergang waardoor je een zeer mooi uitzicht hebt over de stad en het Parthenon.

 

Deze tempel was voor de beschermgodin van Athene en vormt het hoogtepunt van de Atheense bouwkunst uit de Klassieke Periode. Athene heeft verschillende leuke wijken die het bezoeken waard zijn. Plaka is een van de bekendere wijken waar je door de smalle straatjes loopt en zal merken dat dit een van de oudste wijken van Athene is. Slenter door de wijk Anafiotika. Deze wijk stamt uit de 19e eeuw en werd gebouwd door arbeiders van het eiland Anafi. Zij bouwden de huizen in de stijl die zij van huis uit meegekregen hebben. Hierdoor lijkt het net alsof je je op een eiland begeeft door de sfeer die de kleine witte huisjes, gekleurde kozijnen en het geweldige uitzicht op de stad met zich mee brengen. Vergeet natuurlijk niet om af en toe een stop te maken bij een van de vele terrassen die de stad te bieden heeft om te genieten van een drankje, heerlijk eten en de zon! Grieken weten wat goed leven is!

 

Boek goedkoop je vliegtickets Athene

 

Boek je goedkope vliegtickets Athene bij WTC.nl - World Ticket Center 
Ben je op zoek naar vliegtickets Athene tegen scherpe prijzen, bekijk dan ons uitgebreide aanbod vliegreizen naar deze vakantiebestemming. Goedkoop vliegen naar Athene is bij WTC.nl - World Ticket Center voor iedereen mogelijk. Wij hanteren namelijk de scherpste prijzen voor onze vliegtickets Athene. Op welk moment je ook wilt afreizen naar Athene, onze reisspecialisten helpen je graag bij het vinden van de juiste vliegtickets Athene. Zij vergelijken vliegtarieven van alle airlines en zoeken voor jou het meest gunstige reisschema uit, zodat je niet alleen goedkoop, maar ook comfortabel reist met WTC.nl - World Ticket Center. 

 

De tarieven zijn per persoon excl. eenmalig per boeking negenendertig euro boekingskosten

Vliegticket v.a.

wed 19 jun - wed 26 jun

€ 195

BOEK DEZE VLUCHT
Athene

Algemene Beoordeling

6.1

Athene - prachtig én afschuwelijk

Athene is een mix van prachtig en afschuwelijk. De oude stad is erg mooi, er zijn wat mooie oude wijken waar je heerlijk kunt wandelen. Daartussen en daaromheen is een afschuwelijke, grijze, vieze en stinkende stad gebouwd die maar niet ophoudt. De mooie stadspark had deze keer een onaangename verrassing voor ons: podlootventers. Mijn dochter (13) schrok er best van. Eén dag voor Athene is voor ons het maximum, we gaan altijd z.s.m. met de boot van Piraeus haven naar een rustig eiland.

Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00