Vliegtickets Nadi

OceaniĆ« » Fiji » Nadi

Fiji

Nadi


Vliegend naar Fiji


Nadi is de hoofdstad van Vity Levi, het grootste eiland van in de archipel. Boek uw vliegtickets naar Nadi en beleef een vakantie waarin u omringd bent door de oceaan en al het moois dat het eiland te bieden heeft.
Nadi is de op twee na grootste stad van Fiji. De meeste internationale vluchten komen hier aan. Vaak wordt Nadi slechts gebruikt als overstap naar andere eilanden. De stad is namelijk gericht doorvoer naar de andere eilandjes en daarom vind je er talrijke reisorganisaties die diverse soorten reizen aanbieden. Deze stad heeft een aantal bezienswaardigheden, zoals het Fiji museum. Dicht bij het stadje ligt de moderne internationale luchthaven van Fiji. Voor bezoekers die ‘s ochtends vanuit Fiji vertrekken, is een verblijf in Nadi voor de laatste nacht aan te raden.
Nabij Nadi ligt de "Garden of the Sleeping Giant". Deze orchideeëntuin is op vakkundige wijze aangelegd .
Het binnenland van Viti Levu bestaat uit vulkanisch gebergte met bossen, uit plantages en boerderijen. Rondom de stad liggen massa's suikerrietplantages.

Nadi is de op twee na grootste stad van de Fiji eilanden archipel. Hier is de internationale luchthaven waar alle bezoekers aankomen. Nadi wordt meestal gebruikt als overstap naar de andere eilandjes. Hier vind je dan ook diverse toeristische bureautjes die je al op de luchthaven benaderen om een verblijf op een van de eilanden via hun te regelen. De hotels bij Nadi vormen een goede basis als u slechts enkele dagen in Fiji verblijft en er zelf op uit wil trekken met een huurauto. Vanaf de luchthaven voert de Queens Highway langs de zuidkust naar Suva. De Kings Highway voert langs de noordkust eveneens naar Suva. Langs beide wegen bevinden zich tal van bezienswaardigheden. Vanuit Nadi voert een weg landinwaarts naar de ruige Nausori Highlands, met z'n afgelegen traditionele dorpen.

Het binnenland van Viti Levu bestaat uit vulkanisch gebergte met bossen, uit plantages en boerderijen. Rondom de stad liggen massa's suikerrietplantages.
U kunt uw auto all-inclusive huren. Dit betreft onder andere een onbeperkt aantal kilometers, verzekeringen en afleverkosten.

 

Nadi


De tropische eilanden met parelwitte stranden die dromen doen uitkomen zijn de Fiji eilanden. Boek snel uw vliegtickets! Het grootste eiland Vity Levi met als plaats Nadi heeft witte stranden, palmbomen en een blauw heldere zee met veel koraalrif Eeen waar duikersparadijs.


World Ticket Center


Bij World Ticket Center vindt u altijd goedkope vliegtickets. De Fiji eilanden zijn een prachtige bestemming waar u tegen relatief lage prijzen heen kan vliegen met WTC. Online vergelijken wij de prijzen van verschillende luchtvaartmaatschappijen zodat u een vliegreis koopt die bij u past.

 

BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00