Getoonde prijzen zijn vanaf-prijzen, exclusief € 29,50 boekingskosten.

Goedkope vliegtickets Fiji

Vluchten naar Fiji

Met een vliegticket Fiji reist u af naar een prachtige eilandengroep in de Stille Zuidzee. Om precies te zijn naar een van de 106 bewoonde eilanden – Fiji telt er in totaal 322. Al landt u vrijwel altijd op Nadi, een plaats op het eiland Viti Levu. Fiji is een van de mooiste vakantiebestemmingen ter wereld. Enkele grotere eilanden lenen zich uitstekend om per huurauto Fiji te verkennen. Fiji doet u verbazen, zoveel mooie kleine eilanden met de fijnste witte zandstranden ter wereld en de mooist koraalriffen voor uw neus. Met een huurauto heeft u deze ongerepte plekken op de grotere eilanden helemaal voor uzelf. Fiji is een waar paradijs op aarde.

Bergachtige eilanden met parelwitte stranden

Op Viti Levu ligt de hoofdstad Suva, Viti Levu en Vanua Levu zijn de grootste eilanden op Fiji. In Suva woont bijna driekwart van de Fiji bevolking. Viti Levu is druk en geliefd, ook al door de plaatsen Lautoka – hier wandelt u langs de grootste haven – en Nadi, waar het internationale vliegveld huist.

Fiji behoort tot de meest bijzondere bestemmingen ter wereld. De sportieve reizigers houden van dit paradijs in de Stille Zuidzee, want Fiji mag dan wel prachtige stranden en al even zo mooie duiklocaties bezitten, wandelaars, mountainbikers, golfers en watersporters vinden hier ook wat zij zoeken. De watervallen, tropische bossen, wandelroutes, heuvels en vergezichten zijn schitterend. Het hoogste punt van Fiji is de Tomanivi – 1323 meter.

Bij World Ticket Center boekt u de leukste hotels Fiji tegen scherpe tarieven. De beste tijd om Fiji te bezoeken is van mei tot oktober. Verder noemen wij in het bijzonder het Vuureiland, want dit is een walhalla voor duikers en snorkelaars. Let wel, het is een wat primitiever eiland, helemaal ingesteld op duiktoeristen en daardoor niet voor iedereen de beste keuze op Fiji.

Boek uw vliegticket Fiji vandaag nog

Onze deskundige medewerkers staan graag voor u klaar, samen met hen bespreekt u alle Fiji mogelijkheden en wie weet vliegt u volgende week al naar deze tropische eilandengroep, waar de gemiddelde temperatuur 25??????°C bedraagt. Wacht niet te lang, want u wilt de vliegticket Fiji aanbiedingen niet missen. Vraag ook naar onze Fiji mogelijkheden wat betreft hotels en huurautos, boek uw ideale vlucht en het aftellen kan beginnen. World Ticket Center denkt met u mee, ook vanuit Fiji!

Populaire bestemmingen in Fiji

Alle bestemmingen in Fiji