Share |
Klantenservice: 020-6261011 | 070-661671
Ma-Vr: 09:00 - 21.00 uur | Za: 10.00 tot 17.00 uur | Zo: 11.00 tot 17.00 uur
   

Auto huren Omaha

Auto huren in Omaha

* Genoemde prijzen zijn vanaf en per dag.

Huurauto Omaha bij World Ticket Center


Genieten van uw vakantie in het bijzondere Omaha in alle vrijheid? Boek dan een van de voordelig geprijsde Omaha huurauto’s en ontdek het land! U kiest uw huurauto, van eenvoudig tot luxe, van een driedeurs tot een stationwagon. Met een huurauto ontdekt u precies dat deel van de staat Nebraska dat u wilt ontdekken, alles is dus mogelijk, want het is uw rondreis en die moet natuurlijk altijd voldoen aan uw wensen! Bij World Ticket Center bent u verzekerd van de laagste Omaha huurautotarieven. Bekijk online de Omaha huurautoaanbiedingen of neem contact op met een van onze adviseurs.Geniet van uw huurauto op reis


Een huurauto geeft een extra dimensie aan uw reis, zeker als het een heerlijke toervakantie betreft, waarbij u in alle vrijheid en in uw eigen tempo de bestemming naar keuze verkent. En elk land, stad of gebied heeft specifieke kenmerken waar u rekening mee dient te houden bij het maken van uw huurautokeuze. Misschien volstaat een eenvoudige driedeurs wel, of toch die super-de-luxe stationwagen en wellicht de 4 wheel drive… Uw vakantie was nog nooit zo prettig, boek dus snel uw huurauto en de voorpret kan beginnen.

De huurauto’s van World Ticket Center zijn gemakkelijk in te zetten voor zowel zakelijk als avontuurlijk gebruik, omdat u zelf de klasse, het type en de periode kiest. Bij World Ticket Center kunt u online uw huurauto boeken via ons gebruiksvriendelijke huurauto reserveringssysteem. Uiteraard kunt u dit ook overlaten aan onze reisdeskundigen, zij staan u telefonisch, per e-mail of aan de balie in hartje Amsterdam graag te woord.

Het aantal gereden kilometers staat tegenwoordig niet meer centraal, zodat u geen kosten achteraf betaalt. Aan alle toepasselijke huurautoverzekeringen is gedacht, zowel een W.A. verzekering als een schade- en diefstalverzekering zijn all-inclusive terug te vinden in de kosten van uw autohuur. De afleverkosten voor de luchthaven zijn meestal inclusief, evenals eventuele lokale kosten. U weet van tevoren precies waar u aan toe bent, daar zorgen de reisdeskundigen van World Ticket Center uiteraard voor. En heeft u specifieke wensen, geef ze dan vooral aan ons door. Of boek eenvoudig zelf een huurauto via ons klantvriendelijke online reserveringssysteem.

Zoeken op bestemming

Bestemmingen in Verenigde staten
War Child

WTC steunt War Child

Helpt u mee de oorlog uit een kind te halen?

Ook in 2012 groeien er overal ter wereld miljoenen kinderen op in een oorlog. Ze worden geconfronteerd met geweld, misbruik, verlies en verwoesting, wat een normale ontwikkeling ernstig in de weg staat. Kunt u zich dat voorstellen?

Reizen bij WTC.nl is grenzeloos en daarom weten wij heel goed wat er over de grenzen speelt in de wereld. Het leed wat oorlogskinderen hebben, raakt ons ook. Kinderen horen niet thuis in een oorlog. Nooit. Om deze reden steunt WTC.nl de missie van War Child en bundelen wij onze krachten om oorlogskinderen te helpen bij het veranderen van de toekomst. Alle kinderen hebben het recht op te groeien in vrede!

Om zoveel mogelijk kinderen een vreedzame toekomst te kunnen bieden is ook uw hulp hard nodig. Daarom vragen wij u in stap 3 van ons online boekingsproces een vrijblijvende donatie te doen van minimaal €1.

Met uw donatie helpt War Child oorlogskinderen hun kracht terug te vinden met een grondige aanpak:

  • Bescherming tegen geweld in (na) oorlogse gebieden
  • Psychosociale hulp, zodat ze zich durven uiten & zelfvertrouwen opbouwen
  • Onderwijs, zodat ze een nieuwe toekomst kunnen opbouwen

Laat alle kinderen weer kind zijn. Laat ze weer lachen, spelen en dromen over alles wat nog komen gaat. Laat ze leven, gewoon zoals u en wij.

WTC.nl steunt War Child, u toch ook?

Prijzenkast van WTC

Wij zijn trots op alle prijzen die wij toegekend hebben gekregen van het Nederlandse publiek en diverse vakjury`s. Dit stimuleert ons elke dag om door te gaan met innoveren, zodat U als klant de vruchten plukt.

Boek bij een winnaar, boek bij WTC.nl!

 
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 11:00 tot 17:00 Overige landen +31 (0)20 616 10 11

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 11:00 tot 17:00