Vliegtickets Winnipeg

Noord-Amerika » Canada » Winnipeg

Canada

Winnipeg

Vliegtickets Winnipeg

Is het altijd al uw droom geweest om Canada te bezoeken? Dan is het nu tijd om deze droom te verwezenlijken. Neem vrijblijvend een kijkje bij de tarieven van de World Ticket Center vliegtickets Winnipeg. Deze stad ligt in centraal Canada, niet ver van de Amerikaanse grens. Winnipeg staat bekend als Gateway to the West vanwege de werkgelegenheid en de ligging. De stad ligt namelijk aan de monding van twee rivieren: de Red River en de Assiniboine River. Het is een ideale omgeving om met een huurauto Winnipeg te verkennen. Eerst maar eens een vliegticket Winnipeg boeken.

‘Winnipeg of Winterpeg’

Zorg dat u de juiste kleding meeneemt als u afreist naar Winnipeg. In uw hotel Winnipeg is het allemaal prima geregeld, de verwarming dan wel airconditioning zorgen voor een aangename temperatuur. Maar eenmaal buiten is dat wel even anders. Winnipeg is een van de koudste steden ter wereld. Van november tot maart ligt de gemiddelde temperatuur onder het vriespunt. Door de vaak sterke wind is het gevoelsmatig vaak nog vijf tot tien graden lager dan de daadwerkelijke temperatuur. Goed aankleden dus als u naar ‘Winterpeg’ afreist in de koude periode. Van mei tot en met september is het vaak juist warm in Winnipeg, met uitschieters van meer dan 35 °C. U leest het goed, het gehele jaar door kunt u hier terecht met uw vliegticket Winnipeg.

Assinibourne Park en meer

Assinibourne Park is een prachtig park met diverse elementen. U vindt hier een dierentuin met exotische dieren, mooie traditionele tuinen en prachtige wandelroutes. Het Manitoba Museum is een museum dat inspeelt op de natuur. Hier kunt u verschillende ecologische omgevingen verkennen en een interactieve tocht door de nachthemel ervaren. De Winnipeg Art Gallery toont interessante kunst en voorwerpen die aan de Eskimo's toebehoren. De leefwijze van de originele bewoners mag dan primitief te noemen zijn, het is bewonderenswaardig hoe zij in barre, koude tijden konden overleven.

Ontdek de rest van Canada

Ga bijvoorbeeld naar Het Royal Ontario Museum waar u gemakkelijk verdwaalt, terwijl u zich vergaapt aan alle 40 kunstgalerieën. Geniet van de bruisende stadscultuur van Toronto of bezoek het nationaal park Yoho – gelegen in de streek Brits-Columbia - waar u de zon achter de Rocky Mountains langzaam weg ziet zakken en de volgende dag een bezoek aan Gletsjers, watervallen en meren op uw programma staat. Ook Calgary, Montreal en Vancouver mag u niet missen!

Wacht niet langer, boek zo snel mogelijk uw vliegticket Winnipeg. Word Ticket Center is de specialist op het gebied van vliegtickets. Winnipeg een prachtige Canada vakantiebestemming.

Vliegtickets Winnipeg

Bij World Ticket Center boekt u tegen uiterst aantrekkelijke tarieven vliegtickets Winnipeg. Canada is een bijzondere vakantiebestemming, een land waar u een prachtige rondreis kunt maken. World Ticket Center is expert op het gebied van scherp geprijsde vliegtickets. Winnipeg is een van onze Canada topbestemmingen. Onze reisexperts staan voor u klaar en beantwoorden graag al uw vragen. Uiteraard kunt u ook uw vliegtickets Winnipeg online boeken of neem contact op met een van onze adviseurs.

Gedreven reisdeskundigen

World Ticket Center – sinds 1980 te vinden in Amsterdam en een van de grootste zelfstandige reisorganisaties in Nederland – is de specialist op het gebied van vliegtickets. Waar u ook naartoe vliegt, wij bieden een uiterst zorgvuldig geselecteerd overzicht vliegtickets naar bestemmingen in elk werelddeel. Onze specialisten staan graag voor u klaar u en zoeken voor u het meest voordelige vliegticket.
Uw reis moet voldoen aan uw voorkeuren en World Ticket Center garandeert u klantvriendelijke service en messcherpe tarieven. Of het nu een zakenreis, een groepsreis, een individuele vakantie of juist een met het hele gezin betreft, voor iedere gelegenheid biedt World Ticket Center u het perfect vliegticket. Van last minute tot een round the world ticket, bij ons zit u altijd goed en ook vliegtickets van lowcost luchtvaartmaatschappijen behoren tot uw mogelijkheden.

Onze ervaringsdeskundigen – die net als u met veel plezier de wereld verkennen- denken graag met u mee en zorgen voor een onbezorgde reis. Zij verstaan hun vak en informeren u graag over de tarieven, uw vluchtschema, wijzigingsmogelijkheden, maar ook reisverzekeringen. Uiteraard kunt u ook al uw vliegticketzaken online regelen, u vindt altijd een ticket naar wens. Met de vliegtickets van World Ticket Center gaat u altijd fijn en compleet verzorgd op reis.
BOEK DEZE VLUCHT
Openingstijden Callcenter: Telefoon:
Ma t/m vr: 09:00 tot 21:00 020 - 369 90 40 (NL)
Za: 10:00 tot 17:00 020 - 369 90 40 (NL)
Zo: 12:00 tot 17:00 Overige landen +31 20 369 90 40

Heeft u een vraag? Bekijk onze veelgestelde vragen.

Voor telefonische boekingen bel 020 - 369 90 40

Openingstijden Reiswinkel:
Ma t/m vr: 09:30 tot 18:00
Za: 10:00 tot 17:00
Zo: 12:00 tot 17:00